Viva! Charity Gala, ediţia a doua

Publicat pe

collage2Pe 6 noiembrie, la Radisson Blu, revista Viva! organizează cea de-a doua ediţie a Viva! Charity Gala în cadrul căreia vor fi licitate prin silent auction mai multe obiecte şi experienţe oferite de vedete sau brand-uri celebre.

 

Fondurile strânse vor fi direcţionate către campania Ajută copiii!', proiectul umanitar al Fundaţiei Ringier care ajută copiii cu grave probleme de sănătate.

 

Anul acesta, sunt alături de copiii aflaţi în suferinţă vedete din diverse domenii. Jucătoarea de tenis Simona Halep oferă tricoul purtat în semifinala de la Wimbledon, Casa Regală a României donează un album cu semnături şi o amforă, Catrinel Menghia a răspuns prompt invitaţiei de a-i ajuta pe copii donând rochia roşie Gucci purtată la Globurile de Aur, iar INNA participă la licitaţie cu un pandantiv Roberto Cavalli, purtat în pictorialul realizat pentru cover story-ul din revista VIVA!, în august 2013.

 

Din iunie 2012, când a debutat acest proiect, „Ajuta copiii!” a venit în spijinul a zeci de micuţi diagnosticati cu boli grave cărora le-a facilitate accesul la tratament sau la intervenţiile necesare, salvându-le astfel vieţile.

 

AFLA ce obiecte pot fi licitate anul acesta de pe site-ul dedicat galei: http://www.vivacharitygala.ro/

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter