Pe 15 iunie, VIVA! te provoacă la mişcare în aer liber

Publicat pe

În 2009, zeci de vedete şi peste 5.000 de oameni dornici de mişcare în aer liber ni s-au alăturat atunci când am pornit VIVA! la Revolucion. Anul acesta, repetăm experienţa Miscare contra statului pe 15 iunie, ora 9.00, în Parcul Tineretului, aşa că fiţi pregătiţi!

 

FB

Alături de Mircea Badea şi Carmen Brumă, promotori ai mişcării, celebrităţile au participat la un cross în aer liber pe aleile parcului Tineretului, dorind să răstoarne graficele nefericite despre obezitatea românilor. Au participat alături de noi Mircea Radu, Roxana Iliescu, Lucian Mândruţă, Alessandra Stoicescu, Amalia Enache şi multe alte vedete. De la puştii care îşi doreau să se fotografieze cu vedetele pentru contul de Facebook, până la mămicile care alergau pentru a-i obişnui pe copii cu mişcarea, toată lumea a parcurs traseul stabilit.

 

Carmen Bruma si Mircea Badea

Mircea Radu

Malvina si Bucurenci

 

Anul acesta, te aşteptăm alături de noi pe 15 iunie în Parcul Tineretului, de la ora 09.00 (intrarea dinspre Şincai). Iata harta traseului de sambata:

Crossul_VIVA_harta traseu

 

Evenimentul este sponsorizat de Herbalife  si Evian.

 

Mircea Badea despre VIVA! la Revolucion 2009:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TM8yjTijpf0[/youtube]

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter