Vonda Shepard are patru concerte in Romania

Publicat pe

Vonda Shepard revine in Romania pentru a sustine nu mai putin de patru concerte, anunta Artmania, organizatorul evenimentului.

Turneul din Romania incepe joi, 11 februarie 2010, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj.

Zi de zi pana duminica, sibienii, brasovenii si apoi bucurestenii vor avea parte de propriile concerte.

Locurile salilor din Cluj, Sibiu si Brasov pot fi vizualizate si cumparate online si prin retelele de distributie partenere, dar si de la casele de bilete ale salilor de concerte: Casa de Cultura a Studentilor din Cluj, Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu si Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov. In Bucuresti, concertul va avea loc in Clubul Silver Church cu un numar limitat de bilete si locuri in picioare'.

Vonda Shepard va canta Tell Him', Hoocked on a feeling', Searchin’ my Soul'-tonight si piesele albumului From The Sun'.

Ea va interpreta in premiera cea mai noua piesa inregistrata anul trecut in albumul de colectie The Best of Ally McBeal: The Songs of Vonda Shepard (Music from the Television Series)'.

Biletele ramase disponibile in Magazinele Diverta, Germanos si Vodafone, librariile Carturesti, myticket.ro, eventim.ro si la casele de bilete ale salilor gazda valoreaza 95 RON.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter