Will Smith, operat de o tumoare precanceroasă. Care este acum starea de sănătate a actorului: „Nu prea am consumat droguri de-a lungul vieţii, aşa că...”

Publicat pe

Will Smith a fost operat de o tumoare precanceroasă descoperită în timpul unui control de rutină. Pentru a-și liniști fanii și, totodată, pentru a-i îndemna să meargă la medic, la primele simptome, a filmat intervenția și a postat-o pe YouTube.

Will Smith, operat de o tumoare precanceroasă. Care este acum starea de sănătate a actorului: „Nu prea am consumat droguri de-a lungul vieţii, aşa că...'Will Smith, operat de o tumoare precanceroasă. Care este acum starea de sănătate a actorului: „Nu prea am consumat droguri de-a lungul vieţii, aşa că...'

Will Smith are peste 7 milioane de abonaţi pe canalul său de YouTube, iar în ultimul material video publicat a documentat experienţa prin care a trecut după ce a aflat că are o tumoare precanceroasă la colon, depistată în urma unei colonoscopii. Intervenția este recomandată mai ales bărbaţilor de peste 50 de ani şi ajută la depistarea diverselor boli, inclusiv a cancerului. Astfel, în urma unui control de rutină, actorul a aflat că i-a fost îndepărtat şi un polip care ar fi putut provoca mai târziu cancer, potrivit today.com.

În ciuda intervenţiei delicate, Will Smith şi-a folosit din plin simţul umorului: „Mulţi spun că nu poţi să faci 50 de milioane de fani pe Instagram fără să-ţi arăţi fundul. Ei bine, iată-mi pe mine aici, făcând o colonoscopie. Nu prea am consumat droguri de-a lungul vieţii, aşa că treaba asta (anestezicul – n.red.) funcţionează extraordinar.

Starea lui Smith este bună în prezent, iar la ieşirea din spital i-a îndemnat pe fani să nu-şi neglijeze sănătatea şi să-şi facă analizele de rutină: „Totul e normal. Este anul 2019 şi trebuie să ne concentrăm pe sănătate, citează adevarul.ro.

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter