Will Smith, operat de o tumoare precanceroasă. Care este acum starea de sănătate a actorului: „Nu prea am consumat droguri de-a lungul vieţii, aşa că…”

Publicat pe

Will Smith a fost operat de o tumoare precanceroasă descoperită în timpul unui control de rutină. Pentru a-și liniști fanii și, totodată, pentru a-i îndemna să meargă la medic, la primele simptome, a filmat intervenția și a postat-o pe YouTube.

Will Smith are peste 7 milioane de abonaţi pe canalul său de YouTube, iar în ultimul material video publicat a documentat experienţa prin care a trecut după ce a aflat că are o tumoare precanceroasă la colon, depistată în urma unei colonoscopii. Intervenția este recomandată mai ales bărbaţilor de peste 50 de ani şi ajută la depistarea diverselor boli, inclusiv a cancerului. Astfel, în urma unui control de rutină, actorul a aflat că i-a fost îndepărtat şi un polip care ar fi putut provoca mai târziu cancer, potrivit today.com.

În ciuda intervenţiei delicate, Will Smith şi-a folosit din plin simţul umorului: „Mulţi spun că nu poţi să faci 50 de milioane de fani pe Instagram fără să-ţi arăţi fundul. Ei bine, iată-mi pe mine aici, făcând o colonoscopie. Nu prea am consumat droguri de-a lungul vieţii, aşa că treaba asta (anestezicul – n.red.) funcţionează extraordinar.

Starea lui Smith este bună în prezent, iar la ieşirea din spital i-a îndemnat pe fani să nu-şi neglijeze sănătatea şi să-şi facă analizele de rutină: „Totul e normal. Este anul 2019 şi trebuie să ne concentrăm pe sănătate, citează adevarul.ro.

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro