Woody Allen - in vizita de lucru la Barcelona

Publicat pe

Woody Allen – in vizita de lucru la Barcelona

Woody Allen – in vizita de lucru la Barcelona

Woody Allen

Regizorul american Woody Allen a sosit la Barcelona pentru a incepe pregatirile la viitorul sau proiect in care vor juca Scarlett Johansson si Penelope Cruz.

La Barcelona, cineastul newyorkez a venit impreuna cu sotia sa, Soon Yi si cele doua fete si a preferat sa pastreze misterul care invaluie noul sau film.

Despre scenariu sau despre numele peliculei nu se stie deocamdata nimic. Singura certitudine sunt locatiile alese: Barcelona si Oviedo, un oras aflat in nordul Spaniei, filmarile fiind programate pentru aceasta vara.

Pe afisul filmului se afla actrita americana Scarlett Johansson, britanica Rebecca Hall si actritorii spanioli Penelope Cruz si Javier Bardem.

Filmul lui Woody Allen va fi prilejul reintalnirii pe marele ecran a lui Javier Bardem si Penelope Cruz. Cei doi au mai aparut impreuna in comedia dramatica „Jambon, Jambon' (1992) a regizorului spaniol Bigas Luna. Woody Allen a profitat din plin de vizita sa la Barcelona, mergand sa vada Turnul Agbar, opera arhitectului francez Jean Nouvel.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.cinemagia.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter