Zelenski susține că Rusia va ataca țările din apropierea Ucrainei, dacă aceasta va fi cucerită: „Polonia, Moldova, România și statele baltice vor deveni următoarele ținte”

Publicat pe

Zelenski susține că Rusia va ataca țările din apropierea Ucrainei, dacă aceasta va fi cucerită. Războiul dintre Rusia și Ucraina continuă chiar și astăzi, după 50 de zile de la începerea atacurilor militare. În acest context, Volodimir Zelenski a ieșit în spațiul public și a avertizat țările din apropierea Ucrainei. Acesta susține că România, Moldova și Polonia vor fi următoarele ținte ale liderului rus.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Războiul dintre Rusia și Ucraina continuă să provoace dezastre în țara atacată chiar și astăzi, la 50 de zile de la începerea atacurilor. În acest context, liderul statului afectat a lansat o nouă înregistrare video în cadrul căreia a tras un semnal de alarmă cu privire la țările din apropierea Ucrainei. El susține că Vladimir Putin va avea în plan invadarea acestora în viitorul apropiat.

Zelenski susține că Rusia va ataca țările din apropierea Ucrainei, dacă aceasta va fi cucerită: „Polonia, Moldova, România și statele baltice vor deveni următoarele ținte'Zelenski susține că Rusia va ataca țările din apropierea Ucrainei, dacă aceasta va fi cucerită: „Polonia, Moldova, România și statele baltice vor deveni următoarele ținte'

Acesta a cerut, din nou, țărilor europene să ajute Ucraina în lupta cu Rusia. Iată ce a transmis liderul ucrainean!

Citește și: Ce semnifică hainele verzi pe care Zelenski le poartă de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina

Citește și: Cum arată buncărul în care se ascunde Zelenski, de 48 de zile:„Trebuie să fie întuneric aici’

Citește și: Laura Giurcanu, de nerecunoscut după 3 luni de foamete la Survivor:„M-am holbat în oglindă câteva minute’ 

Citește și: Alina și Ilan Laufer, imagini adorabile cu gemenii născuți prematur.Cum arată acum micuții la un an si două luni

Zelenski susține că Rusia va ataca țările din apropierea Ucrainei, dacă aceasta va fi cucerită

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj public în cadrul căruia a tras un semnal de alarmă! Liderul ucrainean, vorbind în engleză, a subliniat faptul că țara sa a rămas în picioare mai mult timp decât își imagina Vladimir Putin. Mai mult decât atât, acesta a menționat faptul că, odată cu distrugerea Ucrainei, armata rusă se va îndrepta către statele vecine acesteia.

„Polonia, Moldova, România și statele baltice vor deveni următoarele ținte dacă libertatea Ucrainei va cădea', a declarat el.

Ba mai mult decât atât, pentru a împiedica această operațiune extinsă, Volodimir Zelenski susține că Ucraina are nevoie de mai multe arme, pentru „a salva milioane de ucraineni, precum și milioane de europeni', a mai spus el.

„Avem nevoie de artilerie grea, vehicule blindate, sisteme de apărare aeriană și avioane de luptă', a declarat acesta.

„Libertatea trebuie să fie înarmată mai bine decât tirania'

Acesta a cerut, din nou, oamenilor din întreaga Europa să rămână uniți pentru Ucraina. El susține că țara sa merită sprijinul statelor vecine pentru a-l opri pe Vladimir Putin din a provoca victime.

„Libertatea trebuie să fie înarmată mai bine decât tirania. Țările occidentale au toate mijloacele pentru ca acest lucru să se întâmple. De ele depinde victoria finală asupra tiraniei și numărul de oameni salvați', și-a încheiat el discursul.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter