Cum arată buncărul în care se ascunde Zelenski, de 48 de zile: „Trebuie să fie întuneric aici”

Publicat pe

Cum arată buncărul în care se ascunde Zelenski, de 48 de zile. Răzbiul dintre Rusia și Ucraina continuă chiar și astăzi. Bombardamentele au început în urmă cu 48 de zile, iar de atunci Volodimir Zelenski s-a adăpostit într-un buncăr din Kiev. Pentru prima dată, el a acceptat să înregistreze câteva imagini cu locul în care și-a petrecut ultima perioadă. Iată imaginile!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată buncărul în care se ascunde Zelenski. Pe 24 februarie 2022, Vladimir Putin a ieșit în spațiul public cu un discurs televizat în cadrul căruia a menționat că trupele armate din Rusia vor începe un atac asupra Ucrainei. De atunci, președintele Volodimir Zelenski nu a părăsit țara și a luptat cot la cot cu militarii ucraineni. În toată această perioadă, el s-a adăpostit într-un buncăr secret. Recent, el a acceptat să ofere un interviu din interiorul spațiului de adăpostire.

Cum arată buncărul în care se ascunde Zelenski, de 48 de zile: „Trebuie să fie întuneric aici'Cum arată buncărul în care se ascunde Zelenski, de 48 de zile: „Trebuie să fie întuneric aici'

O echipă de jurnaliști de la 60 minutes a intrat în buncărul lui Zelenski și i-a luat un interviu președintelui. Iată ce spune acesta despre locul în care și-a petrecut ultimele luni.

Citește și : Decizia luată de oligarhul rus Roman Abramovich după ce s-a îndrăgostit de o ucreaineană cu 30 de ani mai tânără

Citește și: Modelele din Rusia își taie gențile Chanel pe Instagram, în semn de protest. Care e motivul

Citește și: Ucraina nu va accepta nicio pierdere teritorială în contextul războiului cu Rusia: „Vom lupta împotriva oricărui scenariu posibil

Citește și: Zelenski este pregătit pentru o întâlnire cu Vladimir Putin:Demnitatea noastră nu va salva vieți

Cum arată buncărul în care se ascunde Zelenski, de 48 de zile

Cum arată buncărul în care se ascunde Zelenski. Fortăreața în care Volodimir Zelenski se adăpostește de 48 de zile este echipată corespunzător în caz de război. În imagini se pot observa mai multe trupe militare, mine, explozibil, spații de dormit și arme. Întrebat dacă se simte în siguranță, el a răspuns că da, însă este conștient de anumite aspecte pe care trebuie să le urmeze pentru a nu fi descoperit de trupele rusești.

„Jurnalist: Ești în siguranță aici? 

Volodimir Zelenski: Da, sunt bine. Mă simt destul de calm în privința asta. Gardienii noștri sunt îngrijorați pentru că ar putea avea loc un atac aerian. Dar când primim semnalul de evacuare, coborâm scările.

Jurnalist: Domnule președinte, cum a fost lucrul în aceste condiții?

Volodimir Zelenski: Noi am găsit o modalitate de a lucra. Nu avem altă cale

Volodimir Zelenski: Trebuie să fie întuneric aici, nu poți aprinde luminile pentru că o bombă ar putea zbura înăuntru, în timpul unui atac aerian

Jurnalist: Aveți trupe care dorm…', a fost dialogul dintre jurnaliști și președinte, potrivit Antena 3.

Sursă foto: Captură ecran, Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter