Zmeura de aur 2017: Câștigătorii celor mai proaste filme ale anului

Publicat pe

Trofeele Zmeura de Aur sunt decernate în mod tradiţional cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Oscar. Zmeura de Aur este trofeul pe care niciun cineast nu vrea să-l aibă acasă. Motivul? Premiile au fost acordate filmelor de o calitate îndoielnică şi actorilor cu prestaţii slabe pe marile ecrane. Anul acesta, peliculele cu cele mai multe distincţii au fost Batman versus Superman: Zorii dreptății şi Hillary’s America.

 

 

 

Documentarul despre Hillary Clinton, al cărui titlu complet este 'Hillarys America: The Secret History of the Democratic Party', regizat de Dinesh DSouza, a fost desemnat cel mai prost film al anului 2016. Trofeul pentru 'cea mai proastă actriţă' a fost câştigat de Rebekah Turner, care o interpretează pe Hillary Clinton în acest film. Documentarul a mai primit încă două „distincții' la aceste premii.

 

 

 

 

 

Filmul care a egalat documentarul despre Hillary Clinton, a fost lungmetrajul 'Batman v Superman: Dawn of Justice' a câştigat tot patru trofee, primind câte un trofeu la categoriile 'cel mai prost actor în rol secundar' (Jesse Eisenberg), 'cel mai prost scenariu', 'cea mai proastă combinaţie de actori pe marele ecran' (Ben Affleck şi Henry Cavill) şi 'cel mai prost remake, rip-off sau sequel'.

 

 Lista completă a câștigătorilor este: 

Cel mai prost film al anului 2016: „Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party

Cel mai prost regizor: Dinesh D’Souza şi Bruce Schooley („Hillary’s America)

Cel mai prost actor: Dinesh D’Souza („Hillary’s America) -naratorul documentarului

Cea mai proasta actriţă: Rebekah Turner („Hillary’s America)

Cel mai prost actor în rol secundar: Jesse Eisenberg („Batman v Superman: Dawn of Justice)

Cea mai proastă actriţă în rol secundar: Kristen Wiig („Zoolander No. 2)

Cel mai prost scenariu: „Batman v Superman: Dawn of Justice

Cea mai proastă combinaţie de actori pe marele ecran: Ben Affleck şi Henry Cavill („Batman v Superman: Dawn of Justice)

 

 

Premiile Zmeura de aur sunt decernate în urma voturilor exprimate online de cei 1.014 membri ai Golden Raspberry Award Foundation. Aceste premii, înfiinţate în 1981 de John J. B. Wilson, parodiază premiile Oscar şi ironizează cele mai slabe filme, scenarii, prestaţii actoriceşti şi regizorale din industria cinematografică americană.

 

 

 

 

Bianca  Ion

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter