Suedia are un nou prinţ. Cum îl cheamă pe al doilea bebeluş al Prinţului Carl Philip şi al Sofiei Hellqvist

Publicat pe

Regele Carl Gustaf al Suediei a anunţat ieri numelui celui mai mic dintre nepoţii lui, care a venit pe lume în urmă cu doar 4 zile.

Cel de-al doilea fiu al Prinţului Carl Philip şi al Sofiei Hellqvist a primit numele Gabriel Carl Walther, iar anunţul a fost făcut, aşa cum este tradiţia, în cadrul unui consiliu extraordinar ţinut la Palatul regal din Stockholm.

Micuţul a primit de asemenea titlul de duce de Dalarna, regiune de la graniţa cu Norvegia, acolo unde a copilărit mama lui, Sofia.

Prinţul Carl Philip şi Sofia Hellqvist sunt deja părinţii lui Alexander, în vârstă de 1 an, iar pe 31 august cei doi au devenit părinţi pentru a doua oară, bebeluşul venind pe lume puţin mai devreme decât era aşteptat.

Vezi si:

Kate si William, de 3 ori parinti. Unde a fost concepu bebelusul regal

Aşa cum au procedat şi la primul lor bebeluş, părinţii au publicat prima fotografie cu Gabriel atunci când au părăsit spitalul.

Chiar dacă era acoperit cu o perucă, iar pe cap purta o căciuliţă, toată lumea a văzut cum bebeluşul în vârstă de doar o zi doarme profund în scaunul auto în care fusese aşezat.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter