Suma fabuloasă pe care Anamaria Prodan o scoate din buzunar pentru ca fiicele ei să studieze în străinătate

Publicat pe

Atunci când vine vorba despre educația fetelor sale, Anamaria Prodan nu se uită la bani. Platește o sumă fabuloasă pentru ca fiicele sale să studieze la universități recunoscute din străinătate.

Suma fabuloasă pe care Anamaria Prodan o scoate din buzunar pentru ca fiicele ei să studieze în străinătateSuma fabuloasă pe care Anamaria Prodan o scoate din buzunar pentru ca fiicele ei să studieze în străinătate

Pe lângă impresară de succes, Anamaria Prodan este o mamă devotată și face tot posibilul sa le fie bine copiilor săi. Motiv pentru care plătește cât este nevoie pentru ca fetele sale, care învață la universitați de renume, să aibă parte de o educație aleasă.

Astfel, pentru ca Rebecca, fata cea mare să studieze moda la New York, Milano, Paris și ultimul an la Abu Dhabi, Anamaria Prodan plătește 50.000 de euro. La rândul său, fata cea mica, Sarah, a primit o bursă la Universitatea Mississippi din Statele Unite, iar suma plătită de impresară ajunge la 23.000 de euro pe an, scrie spynews.ro.

Averea Anamariei Prodan se ridică la peste 50 de milioane de euro, chiar ea susținând că ar putea trăi 20 de vieți daca ar renunța la meseria sa.

Citește și: Incredibil ce avere are Anamaria Prodan: peste 50 de milioane de euro! „Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi vreo 20 de vieți!”

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter