Sunt celebri și bogați, dar nu scapă de superstiții – află cine are cele mai ciudate talismane!

Publicat pe

Aceste cinci staruri au făcut deliciul publicului prin excentricitățile și obiceiurile lor ieșite din comun.

Serena Williams poartă aceeași pereche de șosete, considerând că, dacă și le schimbă, i se schimbă și norocul. Nu menționează dacă le și spală de la un meci, la altul, dar noi sperăm că da!! De asemenea, înainte de fiecare servă, Serena bate mingea de exact cinci ori, dacă nu, este convinsă că ceva rău i se va întâmpla.

Meat Loaf și ursuleții. Marele (și la propriu și la figurat) rocker, Meat Loaf, adoră ursuleții de pluș. În ciuda aspectului său mai degrabă fioros, celebrul cântăreț pare a fi mai degrabă genul the Big Friendly Giant. El deține o impresionantă colecție de astfel de ursuleți, despre care crede că noaptea prind viață și pot comunica inclusiv printr-o mimică foarte complexă. Dintre toți, el are doi preferați, Mani și Marietta, pe care îi poartă cu el oriunde se duce.

Heidi Klum, femeia care și-a poreclit sânii „Hans' și „Franz' și care a păstrat părul tuns al fiului ei pentru „proiecte artistice' are o superstiție interesantă: călătorește pretutindeni cu dinții ei de lapte la ea, fiind convinsă că acest talisman bizar o apără de ghinioane și atrage norocul.

Despre Cameron Diaz se știe că portă  un colier „norocos' cu un pandantiv în formă de potcoavă, dăruit de o prietenă. Cameron spune că totuși nu exagerează cu ideile fixe: „Am călătorit cu avionul într-o zi de vineri 13, pe furtună, cu o pisică neagră în brațe, deci nu sunt chiar atât de superstițioasă.'

Benicio Del Toro poartă un inel care are montată o bucată de lemn, în loc de piatră prețioasă. El spune că astfel poate să bată în lemn de fiecare dată când simte nevoia. Se pare că acest lucru i-a purtat noroc, deoarece a primit numeroase roluri valoroase de-a lungul carierei și chiar un premiu Oscar.

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta, Northfoto

Sunt celebri și bogați, dar nu scapă de superstiții – află cine are cele mai ciudate talismane!Sunt celebri și bogați, dar nu scapă de superstiții – află cine are cele mai ciudate talismane!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter