Caz șocant în India. Surbhi a murit la propria nuntă, iar familia a înlocuit-o pe mireasă cu sora ei

Publicat pe

Surbhi a murit la propria nuntă, în timp ce era mireasă, iar familia sa a luat o decizie uluitoare. În loc să oprească festivitățile, Nisha, sora mai mică a regretatei Surbhi, s-a căsătorit cu mirele acesteia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Numele „Surbhi' a făcut înconjurul globului. O întâmplare halucinantă a avut loc în India, în orașul Etawah, Uttar Pradesh, când, Surbhi, mireasa, a decedat la propria sa nuntă. Tânăra a suferit un atac de cord în timpul ceremoniilor de căsătorie cu Manjesh Kumar, ginerele.

În momentul în care cei doi îndeplineau tradiția hindusă de a face schimb de ghirlande, tânăra a făcut un atac de cord, iar familia s-a alarmat și a chemat de urgență autoritățile competente. Cadrele medicale au ajuns la fața locului și, după minute în șir în care au încercat să resusciteze mireasa, decesul lui Surbhi a fost declarat.

Citește și: Cristian Țânțăreanu lămurește episodul în care a spus că finii lui, Anca Țurcașiu și soțul, sunt swingeri: „Mi-am cerut scuze”

Citește și: Ce relație au acum Burlacul Andi Constantin și Hannelore de la Insula Iubirii: „Faptul că a existat o conexiune între noi…”/ EXCLUSIV

Citește și: Aida Parascan, acuzații grave pentru medicul care i-a monitorizat sarcina: „Nu exista risc de avort'

Citește și: Daniela Iliescu, la spital pe ultima sută de metri cu sarcina. Cum se simte iubita lui Culiță Sterp

După ce Surbhi a murit, părinții au căsătorit-o pe sora mai mică!

Familiile celor doi miri au decis să NU oprească nunta! Da, spre surprinderea tuturor, potrivit presei internaționale, familia miresei decedate a decis să o căsătorească pe Nisha, sora lui Surbhi, cu ginerele proaspăt văduv, Manjesh Kumar.

'Ambele familii au stat împreună și cineva a sugerat ca sora mai mică, Nisha, să fie căsătorită cu mirele. Familiile au discutat problema și amândouă au fost de acord.', a declarat un apropiat al familiilor, pentru presa internațională.

De altfel, mireasa care a decedat în timpul propriei sale nunți a fost ținută, pe tot parcursul evenimentului, într-o încăpere în apropierea evenimentului. Apoi, aceasta a fost incinerată, iar unul dintre unchii săi, Ajab Singh, a dezvăluit că au trecut prin momente extrem de dificile, știind că trupul neînsuflețit al tinerei se află în apropierea petrecerii.

'Nu știam ce să facem în ceastă situație', a spus familia miresei pentru presa din India.

Sursa: The Sun.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter