Surprize, surprize! Iulia Albu i-a stricat Sărbătorile Andreei Marin. Domnița de Alba a fost dură cu vedeta chiar de ziua ei!

Publicat pe

Iulia Albu nu se dezminte și continua seria observațiilor cel puțin caustice la adresa vedetelor. Nici apropierea noului an și nici faptul că acum câteva zile a fost ziua de naștere a Andreei Marin nu au împiedicat-o pe Domnița de Alba să dea de pâmânt cu aceasta, criticând-o aspru pentru alegerile vestimentare.

Se spune că nu este bine să te pui cu un Capricorn, mai ales când este vorba de Andreea Marin, care zilele trecute tocmai a împlinit 44 de ani, dar Iulia Albu nu ține cont de nimic. Chiar în preajma zilei de naștere a Andreei, Domnița de Alba a ținut să-i facă acesteia un 'cadou' cum nu și-ar dori mai nimeni.

Iulia Albu o critică pe Andreea Marin

Ținuta cu care Andreea Marin a enervat-o pe Iulia Albu

Iulia Albu, cuvinte grele la adresa Andreei Marin

Comentând pe blogul său o fotografie în care fosta zână a surprizelor afișa un look extrem de elegant, Iulia a făcut o serie de observații usturătoare, pe care nicio femeie nu ar vrea să le audă. 'Andreea Marin se vrea rafinată, dar nu-i prea iese, într-un costum din catifea, cu aplicații de dantelă și bijuterii. Costumul în sine nu ar fi dezastruos, însă niciodată cu o curea din piele în talie, mai ales atunci când alegi să porți acei pantofi. O alegere mult mai fericită ar fi fost o curea îngustă din catifea cu o cataramă, eventual cu aceleași aplicații ca cele de pe sacou, firește, argintiu antichizat. Nota: 2. În rest, sacoul puțin scurtat la mâneci pentru a nu părea împrumutat și de restituit celui pentru care se face placementul și, firește, o altă poziție decât cu piciorușul în față… de care ne-am săturat cu toții', a comentat Iulia în cadrul textului căruia i-a pus un titlu caustic: 'Ți-am dat o curea….să-ți spânzuri stilul cu ea'

Iulia Albu o critică pe Andreea Marin

Andreea a purtat această ținuta la o recepție ce a avut loc la Palatul Regal

Replica de neuitat pe care Andreea Marin i-a dat-o Iuliei Albu

Nu este prima data când Iulia Albu o atacă pe Andreea Marin. În urmă cu câțiva ani, aceasta comenta despre Andreea că orice haină arată ieftin pe ea. Reacția brunetei a fost elegantă, dar dură. 'Nici nu merită băgată în seamă o asemenea persoană care nu lasă nimic în urmă, de fapt…decât vorbe grele aruncate unor oameni cu realizări. Nu sunt singura persoană publică de care ea se agață pentru a-și face un nume pe care altfel nu și-l poate face. Vrea să pară curajoasă, e de fapt un om prea puțin pregătit și cu prea puține realizări. Eu nu prea cunosc realizările domniei sale, le cunosc pe ale fostului soț, într-adevăr', a declarat Andreea Marin la vremea respectivă pentru Acces Direct.

Foto: Instagram

Citește și:

FOTO! Anca Lungu și-a botezat băiețelul la Nisa. La eveniment a luat parte o vedetă foarte cunoscută de la noi

Îl vezi mereu în noaptea dintre ani la TV, dar iată ce face Dan Negru de Revelion: 'Prefer să…'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter