Sylvester Stallone are cu ce se mândri! Ce sexy sunt cele trei fiice ale lui Rambo!

Publicat pe

La 73 de ani, Sylvester Stallone este un soț și un tată cu adevărat fericit! Cele trei fiice ale sale pot concura cu orice celebritate de la Hollywood!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Sylvester Stallone este unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood și, fără doar și poate, pentru copiii săi nu este deloc ușor să trăiască umbra faimosului lor părinte, însă toți s-au descurcat de minue. Dacă Seargeoh Stallone (41), a călcat cu succes pe urmele sale în ceea ce privește actoria, nici surorile lui, Sophia Rose, Sistine și Scarlet Rose nu se lasă mai prejos. Cele trei tinere au reușit deja să-și croiască un drum propriu și sunt azi niște tinere absolut încântătoare.

Citește și: Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă, după scandalul monstru. Robert Sfăt spune că a ajuns pe străzi: 'Sunt un orfan exportat la București de la 14 ani'

Sophia, Sistine și Scarlet, influenceri pe Instagram

Cea mai mare dintre surori, Sophia Rose, va împlini 23 de ani în luna august, și este deja influencer pe Instagram, unde are peste 1,3 milioane de urmăritori, fiica celebrului actor, fiind implicată în mai multe proiecte legate de frumusețe și modă. Sophia a absolvit cu doi ani în urmă Universitatea din California și este pasionată de literatură, dar și de cooking.

Sistine, mijlocia, împlinește 22 de ani pe 27 iunie, și, la fel ca mama ei, Jennifer, este model. Mai mult, tânăra este înzestrată nu doar cu niște calități fizice remarcabile, ci și cu o minte scilitoare, ea fiind studentă la Universitatea din California. La fel ca sora ei mai mare, și Sistine are tot 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram.

Nici Scarlet Rose, mezina familiei, în vârstă de 18 ani, nu se lasă mai prejos. Deși este încă elevă, fiica cea mică a lui Sylvester Stallone, nu e cu nimic mai prejos ca surorile ei, cochetând la rândul său cu modelingul.

Citește și: Connect-R și Misha se înțeleg mai bine ca niciodată! Ce i-a adus împreună: „Bucurie, bucurie, bucurie”

Sylvester Stallone are cu ce se mândri! Ce sexy sunt cele trei fiice ale lui Rambo!Sylvester Stallone are cu ce se mândri! Ce sexy sunt cele trei fiice ale lui Rambo!

Miss Globurile de Aur

Mai mult, în 2017, cele trei fiice ale lui Sylvester Stallone și-au făcut debutul împreună într-un mare stil. tinerele au fost încoronate „Miss Globurile de Aur’ la cea de-a 74-a ediţie a celebrului eveniment, ocazie cu care toată lumea a fost uimită de frumusețea lor.

„Pentru prima data în istoria Globurilor de Aur, am ales 3 Miss Globurile de Aur. Ele vor continua să onoreze tradiţia de a înmâna statuetele câştigătorilor. Fiecare din aceste adorabile tinere fete are succes în domeniul şcolar, sportiv sau în modelling. Suntem nerăbdători să vedem ce le rezervă viitorul acestor domnişoare educate de nişte oameni model precum Sylvester  şi Jennifer’, a declarat Lorenzo Soria, preşedintele Foreign Press Association.

Citește și:Roxen, bătută de iubitul ei cu pumnii și trasă de păr! Motivul halucinant care a dus la reacția violentă a bărbatului

Un mariaj de 23 de ani

Sylvester Stallone (74 de ani) a tras abia a treia oară lozul norocos, actorul mai fiind căsătorit de două ori înainte. Din nefericire, mariajele cu cu Sasha Czack (1974-1985) și cu Brigitte Nielsen (1985-1987) nu au funcționat, însă, de 23 de ani, Stallone este fericit alături de fostul model Jennifer Flavin (52 de ani), mama celor trei fiice ale sale. Dată fiind rata mare a despărțirilor de la Hollywood, e clar că faimosul Rambo a avut noroc până la urmă. Din nefericire, în 2012, actorul a pierdut un copil. Sage, fiul său și al actriței Sasha Czack, actro, regizor și producător, a încetat din viață la doar 36 de ani.

Foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter