Tatăl lui Denise Rifai nu a fost de acord cu meseria ei: „Nu îi surâdea această...”

Publicat pe

Denise Rifai a dezvăluit, într-un interviu recent, că tatăl ei iordanian nu a fost foarte încântat atunci când ea s-a hotărât să lucreze în televiziune. Prezentatoarea de la Kanal D a avut foarte multe discuții în contradictoriu cu părintele ei, născut în Iordania. Dar, până la urmă, a acceptat decizia fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Actuala prezentatoare de la Kanal D a lucrat la Realitatea TV timp de nouă ani. Apoi, și-a dat demisia de la postul TV, iar ulterior a intrat în echipa emisiunii pe care o prezintă acum. Denise Rifai a mărturisit, pentru fanatik, că la început tatăl ei nu a fost de acord ca ea să o carieră „pe sticlă'.

Tatăl lui Denise Rifai nu a fost de acord cu meseria ei: „Nu îi surâdea această...'Tatăl lui Denise Rifai nu a fost de acord cu meseria ei: „Nu îi surâdea această...'

Tatăl lui Denise Rifai nu a fost de acord cu meseria ei

Se pare că, bărbatul își dorea ca fiica să îi calce pe urme, să devină arhitect. Dar, până la urmă, tatăl lui Denise Rifai a decis să își susțină fiica să își urmeze visul.

„E adevărat, tata și-ar fi dorit pentru mine altă profesie, poate aceea de arhitect, ca a lui. A acceptat foarte greu alegerea mea, dar a înțeles până la urmă că nu îmi voi schimba opțiunea și că nu era vorba de un moft, de ceva trecător. Până la urmă un părinte vrea să-și vadă copilul fericit, iar eu sunt fericită cu ceea ce am ales în profesia mea', a declarat Denise Rifai despre tată el iordanian.

Citește și: Cum a răspuns Denise Rifai, după ce a fost cerută în căsătorie de Mihai Bendeac

Citește și: Cum arată iubitul ideal pentru Denise Rifai

Citește și: Fiica Roxanei Ciuhulescu are grave probleme la coloană

Tatăl lui Denise Rifai îi urmărește fiecare emisiune

Deși nu a fost de acord cu decizia ei, tatăl lui Denise Rifai o urmărea de fiecare dată când aceasta avea emisiune la TV.

„Tatălui meu nu îi surâdea această expunere a mea, interacțiunea cu tot soiul de oameni, toate tipologiile. Și consideră că această profesie vine la pachet cu multă tensiune, stres puternic care îți poate afecta viața personală. Îmi dorea binele.

Dar a realizat cât de mult iubesc ceea ce fac și energia pe care mi-o oferă profesia mea. În același timp, știe că dincolo de orice emisiune, există o motivație puternică, aceea de a face bine, de a afla adevărul, de a veni cu ceea ce pot eu în sprijinul cetății.

Tata urmărește emisiunea și știe că întrebările sunt puse cu bună credință, că nu hărțuim invitații, că vrem să oferim oamenilor o imagine cât mai aproape de adevăr. E la curent cu ce efort există în spatele realizării acestei emisiuni, pentru că îi povestesc cum decurg lucrurile', a mai mărturisit ea în același interviu.

Cine este fratele lui Denise Rifai

Fratele lui Denise Rifai este mai mic cu șapte ani decât ea, are 29 de ani și îl cheamă Murad. Vedeta îl vede ca pe copilul ei.

„Mi-am dorit foarte mult un frățior. Aveam 7 ani când a apărut și mi-a plăcut că eu am putut să-i dau prenumele, ceea ce mi s-a părut o mare onoare. Mi l-am dorit foarte mult, Dumnezeu mi l-a trimis și acum e mâna mea dreaptă.

Parcă e copilul meu. Îmi doresc foarte mult copii. E realmente când crești tu pe cineva, când petreci mult cu cineva sau când îi dai tu din energia ta. Îl vezi și nu mai ai nevoie de cuvinte. Te înțelege, te simte și lucrurile se întâmplă', a spus Denise Rifai în cadrul emisiunii „Invitatul de 12' de la Radio Impuls.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter