Tatăl lui Oase de la Asia Express a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19

Publicat pe

Dramă imensă în familia celebrului Oase, câștigătorul Asia Express. Tatăl lui a decedat după ce s-a infectat cu COVID-19 și a fost îngropat ieri, chiar în ziua de Bobotează. Tatăl lui Oase a făcut o formă gravă de COVID-19, iar problemele pe care le avea anterior la plămâni și virusul i-au fost fatale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tatăl vedetei a stat în spital până ce testul de COVID-19 a ieșit negativ, însă din cauză că plămânii lui erau foarte afectați, nu a mai rezistat. Oase avea o relație specială cu familia lui.

Tatăl și familia lui au fost cei care l-au susținut necondiționat pe Oase, atât în Asia Express, dar și după câștigarea competiției, care i-a permis artistului să își deschidă un bar, un vis pe care îl avea de multă vreme.

Oase a câștigat Asia Express, dar a pierdut un prieten

'Ai o mică panică la început, e normal să te gândeşti de şase ori, dar am avut oameni lângă mine care m-au susţinut, am avut foarte mulţi prieteni care m-au ajutat, la propriu. De exemplu, barmanul a plecat de la un alt bar ca să vină la noi şi noi am păstrat legătura cu acel bar, ne-au ajutat. Am creat o comunitate de oameni mişto şi nu ne-a fost ruşine să cerem ajutor. Părinţii mei, când le-am zis ce vreau să fac, au sărit de pe scaun şi au zis „hai!. M-au ajutat enorm, tata cred că mai are puţin şi mă şi bate ( râde) la cât l-am stresat'., a povestit Oase pentru Revista VIVA!

Tatăl lui Oase de la Asia Express a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19Tatăl lui Oase de la Asia Express a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19

Cu toate acestea, celebritatea nu l-a schimbat pe Oase, care mărturisește că nu prea știe el să fie vedetă.

„Eu nu ştiu să fiu celebru! Nu prea mă descurc. Se uită lumea la mine pe stradă şi îmi vine să mă opresc să îi întreb ce au. Îmi place ceea ce fac, îmi place că am ajuns acum coprezentator la Asia Express sezonul trei, dar e altceva când te opreşte omul şi te întreabă sincer ce faci. Eu vorbesc cu oricine, am stat de vorbă la un moment dat o oră cu trei oameni ai străzii, care m-au recunoscut.

Deși a câștigat show-ului de la Antena 1, o schimbare radicală a survenit în viața lui Oase, și anume, s-a certat cu cel mai bun prieten al său, CRBL, acesta din urmă acuzându-l de trădare. CRBL însă s-a mutat din România de ceva timp, iar acum trăiește în Spania.

Oase, pe numele lui real Ionuț Dongo, este unul dintre cei mai mari suținători ai fenomenului kendama în România, fost participant la Campionatul Mondial din Japonia și organizator al unei tabere de acest tip în România.

„Când dansam breakdance la școala lui CRBL, care nu mă lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate și oamenii îmi spuneau că nu am oase. Și de acolo numele', spunea Oase înainte de participarea la Asia Express.

Câți bani a încasat Oase la Asia Express, în sezonul 3

La Asia Express hai să vă spun eu cum stă treaba. L-am scos la înaintare, retrâgându-mă din toate discuțiile importante, făcându-l să fie clovn, eu fiind foarte atent în declarații, eu făcând jocuri de culise, adică analizând echipele, ținându-l departe, făcând toate probele cu cap.

Pe el l-am lăsat să fie clovnul de serviciu. L-am lăsat să mă binedispună. L-am lăsat să iasă în față, să fie cineva. Pentru că nu am crezut că mă va trăda. Ai șters cu buretele tot ce am făcut eu frumos și bine pentru tine în acești 15 ani.

Te duci la Asia Express și le arăți oamenilor că ai terminat doar liceul, că nu ai cuvintele la tine? Că nu mai poți să fii atât de amuzant atunci când nu există un om care să-ți ridice la plasă exact ce trebuie? O să se descurce, pentru că are o echipă de producție în spate. Dar de ce să le arăți asta oamenilor? De ce să le arăți că poți să fii un nemernic, că poți să fii o panaramă de om, să ștergi cu buretele acolo unde eu am pus suflet', a spus CRBL.

Citește și: Soția lui Lucian Mîndruță s-a vaccinat anti COVID-19. Cum se simte Ioana: ‘Amorțeală ușoară, febră moderată’

Citește și: Cum să slăbești după sărbători. Carmen Brumă dezvăluie 5 reguli de aur

Citește și: Lucian Mândruță, îngrijorat pentru soția lui, medic neurolog. Ioana a plecat la spital, pregătită pentru ce e mai rău legat de coronavirus

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre divorțul de Monica Gabor. De ce nu a lăsat-o pe Irina să plece în America, după separare

Oase ar fi încasat suma de 6.000 euro pentru cele două luni de filmări. El nu a acceptat propunerea pentru bani, pentru că ar fi câștigat mult mai mult stând aici, în România. A făcut-o pentru notorietate, a fost convins că participarea în calitate de coprezentator la Asia Express va fi o rampă de lansare pentru el. Nu se consideră vinovat pentru cearta cu CRBL. Oase susține că fiecare trebuie să își vadă propriul interes', au dezvăluit persoane din anturajul acestuia, la acea vreme.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter