Tavi Clonda își păzește fetele cu pistolul. Ce a făcut înainte să nască Gabriela Cristea

Publicat pe

Tavi Clonda are mare grijă de fetele sale, de soție și de cele două comori, Victoria și Iris. Cântărețul are pistol tocmai pentru a-și asigura siguranța lui și restul familiei. Iată ce s-a întâmplat înainte ca Gabriela Cristea să nască al doilea copil. Au trecut printr-o sperietură. 

Înainte ca Gabriela Cristea să nască al doilea copil, ea și familia au trecut printr-o sperietură. Alarma casei a pornit, iar eu au crezut că au intrat hoți în curte. Tavi C.londa a scos pistolul din dotare, l-a încărcat și a ieșit după hoți. A constat ca nu era nimic îngrijorător, doar paznicul care verifica casa.

„Tavi e pasionat de arme, când l-am luat, așa l-am luat. Cu o săptămână înainte să o nasc pe Victoria, tocmai ne activase firma de pază…a început să urle alarma. Tavi s-a ridicat din pat, a luat pistolul și conform regulamentului, îl armează și iese: „stai, că trag!'.

„Tavi e pasionat de arme, când l-am luat, așa l-am luat. Cu o săptămână înainte să o nasc pe Victoria, tocmai ne activase firma de pază…a început să urle alarma. Tavi s-a ridicat din pat, a luat pistolul și conform regulamentului, îl armează și iese: „stai, că trag!'. Eram plecați, avem camere de luat vederi în tot perimetrul casei și sună alarma și se uită Tavi pe camere, apare omul de la firma de pază și verifică perimetrul. Suntem protejați din toate punctele de vedere, plecăm în vacanțe liniștiți. Nu poți să fii nebun și să tragi în cineva! Eu nu am voie să folosesc pistolul lui, că e înregistrat', a spus Gabriela Cristea la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au stabilit botezul micuței Iris. Când va fi creștinată a doua fetiță a lor

Iată ce bucurie trăiește familia Cristea – Clonda. Abia așteptau să devină părinți pentru prima oară, dar iată cât de repede trece timpul și ei se pregătesc de botezul lui Iris, a doua lor fetiță.

Și pentru că un nume de floare se potrivește sezonului cald, atunci va avea loc și marele eveniment din viața lor. Gabriela Cristea a anunțat, la emisiunea „Răi da Buni’, că botezul mezinei ei va avea loc undeva la sfârșit de august, început de septembrie.

Foto: VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva