Teodor Corban a devenit bunic. Fiica sa, alături de care joacă în serialul Mangalița, a născut un băiețel

Publicat pe

Actorul Teodor Corban, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot vedea în fiecare vineri, de la ora 22:15, în rolul primarului Stelian Manole, în serialul de comedie Mangalița, a devenit bunic. Fiica sa, Ioana, care joacă alături de tatăl său în serialul difuzat de Antena 1 a dat naștere, pe 27 octombrie, unui băiețel pe nume Victor.

Sunt fericit pentru că s-a mărit familia și abia aștept să mai crească Victor, ca să-i spun povești la gura sobei. Sau să „zapăm” împreună', spune Teo Corban.

Deocamdată, interpretul primarului Stelian Manole din serialul Mangalița nu și-a ținut în brațe nepotul, din două motive: Nu mi s-a dat voie să-l țin în brațe, pentru că port microbi (râde), dar și mie mi-a fost teamă deocamdată să iau în mâini mogâldeața', mai spune acesta.

Teodor Corban a devenit bunic. Fiica sa, alături de care joacă în serialul Mangalița, a născut un băiețelTeodor Corban a devenit bunic. Fiica sa, alături de care joacă în serialul Mangalița, a născut un băiețel

Teodor și Ioana Corban vor putea fi văzuți jucând împreună vineri, 22 noiembrie, de la ora 22:15, într-un nou episod al serialului de comedie Mangalița, la Antena 1.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter