Black Friday 2019: Europa Travel continuă maratonul reducerilor la vacanțe!

Publicat pe

În stilul cu care ne-a obișnuit în ultimii ani, Europa Travel revine cu o nouă rundă de Oferte Speciale la numeroase circuite și sejururi în toată lumea, în plină campanie Black Friday. Evenimentul se desfășoară online pe site-ul agenției, în perioada 22-23 noiembrie, iar tarifele sunt mai tentante ca oricând!

Campania de extra reduceri proaspăt lansată de turoperator cu ocazia Black Friday, are ca scop fidelizarea turiștilor care călătoresc de ani de zile prin Europa Travel, dar și a celor care nu au reușit să-și achiziționeze o vacanță la preț special în perioada Târgului de Turism!

Printre surprizele turistice pregătite de Europa Travel în „vinerea neagră' se numără:

– circuitele cu avion în 2020, unde reducerile sunt substanțiale de până la 50% pentru destinații exotice, în cele mai îndepărate colțuri ale lumii (Thailanda, America de Sud, Rusia, Maroc sau China);

– călătoriile de grup cu autocar în Europa, ce beneficiază de discount-uri de 25% (la mare căutare de turiști rămân locuri precum Istanbul, Veneția, Balcic, dar și țări ca Franța, Grecia sau Elveția);

– tururile culturale în România la prețuri mai mici ca oricând, ce pot fi achitate inclusiv cu vouchere de vacanță (cea mai mare cerere turistică fiind înregistrată de circuitele în Maramureș și Bucovina, Pelerinajul la Prislop, Transalpina și Transfăgărășan, Țara Banatului sau Transilvania) etc.

La doar câteva zile de la încheierea Târgului de Turism, dăm startul unei noi campanii cu reduceri de până la 50%! Pentru unele dintre destinații, am plusat cu reduceri chiar mai mari, cum este cazul sejururilor cu autocarul în Turcia, acolo unde tarifele scad cu până la 40%', ne-a declarat Nicoleta Ungureanu, Marketing Manager Europa Travel.

Noutățile sezonului estival 2020

De menționat sunt sejururile estivale pentru anul viitor, preferatele publicului rămân și de această dată Grecia, Turcia și Bulgaria, pentru care Europa Travel a pregătit reduceri masive cuprinse între 45% și 20%, atât la vacanțele cu avion, autocar, cât și la cele individuale.

Astfel, dacă alegi să achiziționezi un sejur de 6 nopți cu autocar în Bodrum, Kusadasi sau Marmaris, în perioada Black Friday ai prețuri mai mici cu 40%, în timp ce, toate pachetele pe Grecia din portofoliul Europa Travel, beneficiază de reduceri ce ajung până la 30% la sejururile de 6 nopți și de până la 20% la cele de 7 nopți.

„Vedetele' evenimentului sunt sejururile pentru 2020 în Egipt, Tunisia și Spania (Costa del Sol si Costa Brava, dar și Insulele Mallorca și Tenerife), destinații proaspăt lansate de Europa Travel, unde românii pot călători la prețurile mai mici cu 15% față de tarifele standard.

În perioada Black Friday, Europa Travel acordă o mare atenție circuitelor culturale în locuri precum: Spania – Maroc și Gibraltar, pentru care tariful a scăzut dramatic de la 1399 euro – la 699 euro, India cu Triunghiul de Aur și Varanasi care costă acum 1049 euro – de la 1499euro, turul de 10 zile al Angliei, Scoției și Irlandei ce beneficiază de tariful redus de 979 euro, dar și circuitul de 5 zile în Istanbul la prețul de numai 159 euro.

„Black Friday este momentul ideal pentru ca turiștii noștri să își planifice aventurile pentru anul 2020, completează Nicoleta Ungureanu. Am inclus pe lista noastră circuite reduse cu până la 50%, în destinații precum India, Maroc, China, America de Sud, Iran, Thailanda, Rusia sau Portugalia. De asemenea, așa cum obișnuim de ceva timp, nu îi neglijăm nici pe cei care iubesc să redescopere România așa cum este ea. Am pregătit reduceri pentru unele dintre cele mai frumoase și autentice zone: Transalpina și Transfăgărășan, Maramureș și Moldova de Nord, Prislop, Transilvania, Țara Banatului'.

Oferte Last Minute la pachetele pentru Anul Nou!

În plus, dacă nu ai reușit încă să-ți rezervi vacanța de Revelion, te poți orienta spre puținele locuri rămase disponibile la circuitele Europa Travel în Istanbul – ce beneficiază în această perioadă de o extra reducere de 10%, Maroc – pentru care primești BONUS excursia la Essaouira sau Israel – unde vei porni pe urmele Mântuitorului profitând de încă o reducere de 10%!

Ofertele Speciale de Black Friday vor fi lansate pe europatravel.ro în noaptea de joi spre vineri și sunt valabile doar pentru plata online cu cardul, în perioada 22-23 noiembrie! 

 

de Mădălina Isar

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter