Cu ce a rămas Mihai Mitoșeru după divorțul de Noemi. Prezentatorul nu a trecut încă peste despărțirea lor

Publicat pe

Mihai Mitoșeru și Noemi au semnat actele de divorț. După o relație de 13 ani de zile, cei doi au luat-o pe drumuri separate chiar dacă încă mai există sentimente între ei. Prezentatorul TV spune că îi este greu acum, iar ea se simte mult mai liniștită așa. 

Treisprezece ani au fost împreună și la mine și la greu, și la veselie și la momente mai puțin plăcute, dar iată că relația lor a ajuns la final. Mihai Mitoșeru și Noemi au abandonat ideea de a avea un copil și au semnat actele de divorț.

După separarea legală, Mihai a rămas cu apartamentul, dar și cu câinele pe care îl creșteau împreună de ceva vreme. Noemi locuiește acum la mama sa. Conform spuselor fostului ei soț, ea ar fi mai liniștită acum, se concentrează asupra carierei în aviație.

Notarul, care este un bun prieten, tot încerca să găsească motivul pentru care noi practic ne-am despărţit, după 13 ani. Motiv pe care nici noi nu l-am găsit. E adevărat că n-a fost înşelat, n-a fost bătut, a fost ceva mult mai grav. A fost momentul în care, după 12 ani, ne-am plafonat. Trăiam din inerţie. Ea venea foarte obosită de la serviciul la care munceşte enorm. Se munceşte foarte mult acolo.

Eu veneam obosit, inclusiv de la nunţi, unde lumea credea doar că ne distrăm, se munceşte enorm. Filmăm şi 24 de ore non-stop. La un moment dat nu aveam timp decât să ne schimbăm şi să facem un duş. Şi toate evenimentele pe care le prezint şi stau ca nebunul pe scenă ore întregi, sunt setat numai la treaba aia – după care vreo două zile sunt zombie, stau pe canapea şi mă uit la perete sau la televizor, prin televizor.

Cu siguranţă, nu ne-am dat seama că am început să ne îndepărtăm unul de altul, să ne certăm foarte tare, să vorbim urât. Amândoi orgolioşi, amândoi Raci – nici eu nu lăsam de la mine, nici ea, de la ea, nici eu nu făceam nimic, nici ea nu făcea nimic. Şi am făcut cea mai mare greşeală din viaţa mea: am vorbit urât şi am făcut urât. Sunt 90% melancolic!', a spus Mitoşeru la Kanal D.

Cu ce a rămas Mihai Mitoșeru după divorțul de Noemi. Prezentatorul nu a trecut încă peste despărțirea lorCu ce a rămas Mihai Mitoșeru după divorțul de Noemi. Prezentatorul nu a trecut încă peste despărțirea lor

 

Prezentatorul suferă după divorțul de Noemi: 'Eu țipam, înjuram'

Prezentatorul de la Kanal D a mai încercat să se împace cu soția lui, însă aceasta nici nu a vrut să mai audă. Cei doi încă se iubesc, dar au luat decizia de a se termina totul.

‘Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta!

Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit.”

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter