Teodora, fiica lui Gigi Becali, este însărcinată. Latifundiarul din Pipera va deveni bunic

Publicat pe

Bucurie mare în familia lui Gigi Becali. Fiica cea mare a latifundiarului din Pipera este însărcinată cu primul copil. Teodora Becali va aduce pe lume un bebeluș mult dorit. Vestea a fost motiv de sărbătoare pentru cei dragi.

În urmă cu o lună, Teodora și Mihai își uneau destinele pentru totdeauna în fața lui Dumenzeu. Imediat după nuntă, fiica și ginerele lui Gigi Becali au plecat în luna de miere, unde au petrecut clipe de neuitat. După ce s-a căsătorit, Teodora Becali i-a făcut cel mai frumos cadou tatălului ei: un nepoțel.

Teodora Becali este însărcinată în primul trimestru, iar în vara anului următor fiica lui Gigi Becali va aduce pe lume primul copil, potrivit ciao.ro. Lucrurile s-au desfășurat rapid în familia latifundiarului din Pipera, iar vestea că va deveni bunic a fost motiv de sărbătoare pentru Gigi Becali.

Mihai și Teodora au preferat să se bucure în liniște de aceste momente unice din viața lor, iar când vine vorba despre viața lor personală sunt foarte discreți.

Fiica lui Gigi Becali a avut parte de o nuntă ca-n filme!

Aranjamente florale în culori pastel, extrem de elegante, băuturi fine, mâncăruri demne de restaurante cu stele Michelin, muzică bună, invitați aleși pe sprânceană, din showbiz, sport și politică, așa se poate rezuma, în doar câteva cuvinte, petrecerea de nuntă a Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali. Spectaculosul eveniment a avut loc la Palatul Snagov în prezența a peste o mie de invitați, prin care se numără Gică Hagi, Mihai Soica, Vasile Geambazi, Victor Hrebenciuc, Adrian Videanu, Mitică Dragomir, Valentina Pelinel, Anamaria Prodan, Andra – care a cântat și Cătălin Măruță, cel care a fost amfitrionul petrecerii – asta ca să-i amintim pe cei mai cunoscuți, din lumea mondenă.

Se zvonește că Gigi Becali ar fi plătit o sumă fabuloasă pentru programul artistic de la nuntă și că Andra și Cătălin Măruță ar fi încasat aproxiativ 15.000 de euro pentru a veni împreună la acest eveniment.

Citește și: Fiica lui Gigi Becali și soțul ei, lună de miere în Bora Bora. Prețul e pe măsură!

FOTO: Facebook

Teodora, fiica lui Gigi Becali, este însărcinată. Latifundiarul din Pipera va deveni bunicTeodora, fiica lui Gigi Becali, este însărcinată. Latifundiarul din Pipera va deveni bunic
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter