La un pas să formeze un cuplu! Dan Bittman i-a făcut avansuri în tinerețe Andreei Marin. A fost singura femeie care l-a refuzat

Publicat pe

Dan Bittman prezintă acum o emisiune de succes la Antena 1, Antitalent, iar în prima ediție a avut-o ca invitat chiar pe Andreea Marin. Cei doi au fost la un pas de a forma un cuplu în urmă cu ani de zile, însă vedeta l-a refuzat. Acum, exclusiv pentru VIVA, cântărețul a povestit despre apropierea dintre ei. 

Guest starul primei ediții a emisiunii a fost Andreea Marin. Voi aveți o poveste veche… Ai recunoscut că este una dintre puținele femei care nu s-au lăsat cucerite de tine. Cum s-au întâmplat atunci lucrurile? Și cum a fost să îngenunchezi, cu inelul în mână, în fața ei și să te vezi refuzat? A doua oară…

Bineînțeles, cred că toată lumea și-a dat seama că cererea în căsătorie din cadrul show-ului a fost un scenariu, dar au fost și reacții spontane. Eu și Andreea ne știm de foarte, foarte mulți ani și, da, am recunoscut că mi-a plăcut în anii tinereții, dar asta nu înseamnă că am dat curs acum trăirilor de atunci. Eu o apreciez foarte mult, iar noi doi am rămas într-o relație foarte strânsă de prietenie, ce s-a păstrat cu trecerea timpului. Pe platou ne-am înțeles formidabil, este un om căruia nu îi poți contesta experiența în televiziune.

Coperta VIVA! noiembrie 2019

Coperta VIVA! noiembrie 2019

Umorul și autoironia au prins întotdeauna, iar faptul că postul își parodiază propriile emisiuni are succes la public. Ce mai urmează?

Urmează și mai mult umor cu alți invitați de seamă. În mod surprinzător, veți afla lucruri excepționale despre o bună parte dintre aceștia, căci vedetele vor fi puse în situații deosebite la Antitalent… Și veți constata, la final, că acești oameni sunt cu totul și cu totul altfel față de cum îi vedem noi pe sticlă, pe scena de teatru, sunt altfel față de cum ne imaginăm.

La un pas să formeze un cuplu! Dan Bittman i-a făcut avansuri în tinerețe Andreei Marin. A fost singura femeie care l-a refuzatLa un pas să formeze un cuplu! Dan Bittman i-a făcut avansuri în tinerețe Andreei Marin. A fost singura femeie care l-a refuzat

Îți vei invita și colegii de trupă în emisiune? Cum vezi tu un roast care are în centru trupa Holograf?

E o întrebare foarte interesantă! Nu cred că s-ar supăra să fie luați la roast, pentru că îi știu de zeci de ani și cred că ar fi haios să îi pun într-o nouă postură. Cu toate astea, cred eu că se pricep muuult mai bine la cântat decât la actorie, dacă ar fi invitați la Antitalent și ar trebui să joace alături de trupa de umor a show-ului.

Citește continuarea interviului în numărul de noiembrie al revistei VIVA!. 

Foto: PR, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter