Provine dintr-o familie săracă, iar llie Năstase a făcut-o celebră. Ce spune Amalia despre fostul ei soț, la 9 ani de la divorț

Publicat pe

Cine o cunoaște pe Amalia Năstase știe că nu e loc de finețuri inutile sau de uzanțe catifelate în discuțiile cu ea. Indiferent că e vorba despre efortul de a slăbi, amănunte neașteptate despre trecutul ei, viața sentimentală, drumul din Rahova până în top, modul în care își crește copiii. Dar chiar și pentru cei care o cunosc, mărturisirile sale din acest interviu, deopotrivă emoționante și pline de umor, vor fi o surpriză.

În ce relații ai rămas cu fostul soț? Țineți legătura, vă sfătuiți în privința fetelor?

Când ai copii împreună cu cineva, vei fi mereu apropiat de persoana respectivă. Eu îl respect foarte mult pe Ilie și cred că, în afară de Ion Țiriac, sunt singura persoană care știe cu adevărat cât de valoros e el ca imagine pentru România. Orice imagine ar avea el prin presa de aici, nu poate șterge un milimetru din dragostea cu care e văzut în străinătate. În legătură cu fetele, el se vede mereu cu ele și le iubește foarte mult. Se mândrește cu ele și ele sunt foarte mândre că sunt fetele primului număr 1 mondial din istoria ATP-ului.

Coperta VIVA! noiembrie

Coperta VIVA! noiembrie

Privind în urmă, cât de mult consideri că te-a ajutat în tot ceea ce ai construit și ce ești acum mariajul cu Ilie Năstase?

Cred că ce am făcut eu în mariajul cu Ilie Năstase m-a ajutat în viață. Tot din trecutul meu m-a adus unde sunt azi. Poți fi cu un om cunoscut, dar dacă ajungi cu el undeva și ești plantă, nu te ajută cu nimic. Eu am reconstruit de la zero multe lucruri în viața mea, inclusiv reputații, și la rândul meu am fost ajutată de foarte mulți oameni să cresc și să merg mai departe. Iar pentru asta, m-am bazat pe educația de acasă și pe sacrificiile pe care părinții mei le-au făcut pentru mine. Ei au vrut să fiu capabilă să mă descurc oriunde și cu oricine în viață și au sacrificat multe să mă țină la școală, cu meditații și cu tot ce îmi doream. Anul acesta l-am pierdut pe tata și îmi amintesc cum, după „revoluție (da, știu, am pus ghilimele), când toată lumea era pe jaf, foștii secretari de partid convertiți în directori au făcut praf și întreprinderea Automatica, unde tata era electrician-șef. Au vândut bucată cu bucată halele și au dat afară foarte mulți oameni, printre care și pe tata, care era aproape de pensie. El a trebuit să se întoarcă și să fie paznic de noapte acolo, ca să aibă bani să fac eu meditații. Mama, la fel, a muncit din greu să îmi plătească mie tot ce îmi trebuia la școală. Ei sunt oamenii care au construit-o pe Amalia cu sacrificii enorme. Le mulțumesc mereu și îi iubesc mult. Dar, da, bineînțeles că a contat că am fost cu un om ca Ilie, de la care am învățat enorm de multe și căruia îi mulțumesc și mai ales îi mulțumesc pentru minunile de copii pe care îi avem împreună. Sunt recunoscătoare pentru tot trecutul meu și foarte mândră de ce am realizat și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că face minuni prin mine.

Citește și: Amalia Năstase, pe coperta VIVA! de noiembrie, alături de cei trei copii! A slăbit 32 kg și a îmbrăcat aceeași rochie din 2012

FOTO: Facebook

Provine dintr-o familie săracă, iar llie Năstase a făcut-o celebră. Ce spune Amalia despre fostul ei soț, la 9 ani de la divorțProvine dintr-o familie săracă, iar llie Năstase a făcut-o celebră. Ce spune Amalia despre fostul ei soț, la 9 ani de la divorț
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter