Teodora Mareș și Adrian Păduraru, îndrăgostiți în filmul Declarație de dragoste, se detestau în realitate: "Nu ne suportam. În pauzele de la filmări..."

Publicat pe

Teodora Mareș și Adrian Păduraru au fost protagoniștii unei povești de dragoste memorabile în filmul Declarație de dragoste și toată lumea credea că sentimentele dintre ei au trecut dincolo de sticlă. Dar nu a fost așa! Cei doi actori nu se suportau în realitate, iar Teodora Mareș și Adrian Păduraru au dezvăluit care erau sentimentele reale dintre ei, la vremea aceea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Teodora Mareș este un nume foarte important în cinematografia românească, celebră fiind grație rolului Ioanei Popa din pelicula „Declarație de dragoste', rol pe care l-a primit în anul 1985. În ciuda faptului că Teodora Mareș și Adrian Păduraru au marcat adolescența multor români, chimia și tandrețea dintre ei fiind absolut fabuloase, în realitate cei doi nu se suportau.

Teodora Mareș și Adrian Păduraru, îndrăgostiți în filmul Declarație de dragoste, se detestau în realitate: "Nu ne suportam. În pauzele de la filmări..."Teodora Mareș și Adrian Păduraru, îndrăgostiți în filmul Declarație de dragoste, se detestau în realitate: "Nu ne suportam. În pauzele de la filmări..."

Teodora Mareș și Adrian Păduraru nu se suportau când jucau în Declarație de dragoste

Filmul Declarație de dragoste a umplut până la refuz sălile de cinema înainte de 1989, dar și imediat după Revoluție, fiind un debut actoricesc care i-a influențat puternic cariera artistică frumoasei Teodora Mareș. Actrița a povestit în nenumărate rânduri faptul că pe platourile de filmare cei doi nu își vorbeau deloc, ba chiar se ignorau.

„Nu ne suportam la vremea aceea. Era o oarecare țâfnă între noi. În pauzele de la filmări nu ne vorbeam, ne ignoram. Dacă lumea a crezut într-o poveste de dragoste dincolo de scenariul din film, atunci poate că a fost doar meritul jocului nostru de pe micile ecrane. Când repetam fiecăruia dintre noi i se părea că celălalt nu face exact ceea ce trebuie…', povestea, în 2017, Adrian Păduraru, la lansarea peliculei „Coborâm la prima', citată de libertateapentrufemei.ro.

„Pur și simplu nu ne suportam. Nu știu cum publicul ne-a văzut împreună și a crezut că suntem bine, dar adevărul a fost cu totul altul.

Astăzi suntem doi colegi care împart amintirea unui mare succes. Acum suntem foarte în regulă, dar atunci nu eram..', spunea Adrian Păduraru, interpretul personajului principal masculin din film.

Citește și: Cum își rezolvă Jojo și Paul Ipate certurile de cuplu. Ce spune actrița despre căsătoria cu actorul și fosta ei căsnicie: „Mariajul meu e o experiență de viață pe care…’ / EXCLUSIV

Citește și: Flick și Denisa Filcea, detalii neștiute despre începutul relației: „A durat câteva săptămâni până să ne întâlnim față în față. Prima dată am întrebat-o dacă…’ / EXCLUSIV

Teodora Mareș și Adrian Păduraru s-au evitat 32 de ani

Ulterior, după încheierea filmului Declarație de dragoste, Teodora Mareș și Adrian Păduraru nu s-au mai întâlnit pe niciun platou de filmare. Teodora Mareș a recunoscut faptul că l-a evitat cât de mult a putut vreme de 32 de ani.

Până în anul 2017, când s-au reunit pentru a juca în pelicula „Cobor la prima'.

„Vă spun sincer că în aceşti 32 de ani am refuzat să mai joc alături de el. „Declaraţie de dragoste' a avut un impact atât de mare încât nu am mai vrut să fiu asociată cu personajul de atunci, nici cu el, ca şi cuplu. Drept pentru care am declinat toate ofertele. De data am zis că e ok.', a mai spus Teodora Mareș.

În viața personală, Teodora Mareș nu a stat tot timpul pe roze. A avut o relație lungă cu actorul și omul de televiziune Felix Totolici dar, din păcate, căsnicia lor s-a terminat. Nu are copii și se pare că acesta este marele regret al vieții ei.

De ce nu și-au mai vorbit Teodora Mareș și Adrian Păduraru 32 de ani

Teodora a fost de acord să comunic acest lucru public – noi ne-am antipatizat la filmarea „Declarației de dragoste. Am glumit mereu spunând „Uite, asta e dovada talentului – că toata lumea a crezut că suntem împreună și în afara filmului!. Dar, între timp, ne-am maturizat fiecare dintre noi, am luat distanță de aceste lucruri. Știu eu ce era atunci?

Concurență, orgoliu, habar n-aveam ce Dumnezeu aveam de împărțit, era clar că viața n-o să ne pună să concurăm pe același rol, dar așa era atunci. Eram niște puști. Teodora e mai mică decât mine, dar băieții sunt, în general, mai necopți decât fetele, așa că eu eram ăla mai „mic.

Acum avem o relație amical-profesională foarte bună și foarte normală, camaraderească, ceea ce a făcut să avem o comunicare bună la filmare, am mai făcut, de altfel un spectacol de teatru radiofonic împreună în ultima vreme„, spunea Adrian Păduraru acum câțiva ani, într-un interviu pentru Libertatea pentru femei.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă