Testamentul Prințesei Diana a fost schimbat după moartea ei. Cum i-a fost împărțită averea

Publicat pe

Prințesa Diana și-a pierdut viața într-un accident tragic, în anul 1997. La doar câteva luni de la divorțul de Charles, aceasta și-a schimbat testamentul. Însă după moartea ei, dorințele sale nu au fost respectate, iar actul a fost schimbat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Prințesa Diana și-a schimbat testamentul la doar câteva luni după divorțul de Prințul Charles, parcă presimțind că ceva tragic urmează să se întâmple.

Testamentul Prințesei Diana a fost schimbat după moartea ei. Cum i-a fost împărțită avereaTestamentul Prințesei Diana a fost schimbat după moartea ei. Cum i-a fost împărțită averea

Lady Di și-a pierdut viața într-un accident de mașină controversat, în anul 1997. După moartea ei, mama și sora prințesei i-au schimbat testamentul, neținând cont de dorințele Dianei.

Testamentul Prințesei Diana a fost schimbat

Prințesa Diana se afla în Franța în momentul în care și-a pierdut viața și avea doar 36 de ani.

Citește și: Donald Trump, îndrăgostit de Prințesa Diana. Ce cadouri scumpe îi făcea:

Citește și: Prințesa Diana a recunoscut că și ea l-a înșelat pe Prințul Charles:

Citește și: „MasterChef' revine cu un nou sezon, la Pro TV!

Citește și: Ioniță de la Clejani, prima reacție în scandalul dintre Ramona și Fulgy:

Conform ultimei versiuni a testamentului făcut de Diana, 75% din bunurile sale urmau să fie împărțite între cei doi copii ai săi, Harry și William. Tot fiilor ei ar fi trebuit să le revină 25.8 de milioane de dolari odată ce împlineau vârsta de 25 de ani.

25% din avere ar fi trebuit să ajungă la cei 17 fini ai ei, iar 50.000 de lire urmau să-i revină majordomului ei.

Planurile Prințesei Diana au fost, însă, schimbate. Neținând cont de dorințele ei, mama și sora lui Lady Di au schimbat testamentul chiar după moartea ei.

Astfel, copiii Prințesei Diana nu și-au primit banii până la 30 de ani. Nici finii ei nu și-au primit partea cuvenită inițial, ci doar câte un obiect din colecția de bijuterii ale acesteia, și asta doar după ce și Harry a împlinit 30 de ani, adică în 2014.

William și-a primit partea abia în anul 2012, iar Harry în 2014. Restul obiectelor care au aparținut Prințesei Diana au fost expuse în mai multe locuri ale lumii. De acest lucru s-a ocupat fratele lui Lady Di, contele Spencer.

În urma acestei acțiuni, fratele prințesei a adunat 2 milioane de dolari din taxele de intrare. Acești bani au ajuns la o fundație caritabilă, înființată în numele Prințesei Diana.

Lady Di, o moarte controversată

Un fost agent MI5, John Hopkins, a făcut o serie de dezvăluiri care au șocat pe toată lumea. Acesta a explicat faptul că a fost pus să o omoare pe Prințesa Diana pentru că ar fi știut prea multe.

Hopkins, în vârstă de 80 de ani la momentul dezvăluirii, a lucrat timp de 38 de ani pentru MI5. Acesta susținea că jobul lui principal era să elimine oponenții politici care reprezentau o amenințare pentru securitatea Marii Britanii.

Superiorul lui i-a ordonat să o elimine pe Prințesa Diana pentru că „știa prea multe secrete ale Familiei Regale. În plus, avea multă ranchiună împotriva lor și ar fi urmat să iasă în public cu o mulțime de dezvăluiri. Șeful meu mi-a spus că ea trebuie să moară – primise ordine direct de la Prințul Philip – și să facem astfel încât să pară un accident. Nu mai omorâsem o femeie până atunci, cu atât mai puțin o prințesă, dar am îndeplinit ordinele. Am făcut-o pentru Regină și pentru țară', a declarat Hopkins.

De ce nu a răsuflat nimic în presă atunci? Lucrătorul MI5 susține că nu există presă liberă în Marea Britanie și că jurnaliștii fac doar ceea ce le comandă editorii lor, care, la rândul lor sunt dirijați de persoane sus-puse…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter