Thomas Markle, dispus să depună mărturie împotriva fiicei sale, Meghan Markle, în procesul intentat de sora ei: "Aș fi mai mult decât bucuros"

Publicat pe

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, a mărturisit recent că este dispus să depună mărturie în procesul pe care sora ei vitregă, Samatha Markle, i l-a intentat soției Prințului Harry pentru defăimare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Necazurile par să nu se mai încheie în viața Ducesei de Sussex – acum, chiar tatăl ei, Thomas Markle, a dezvăluit că este dispus să depună mărturie în procesul pe care sora ei, Samantha, i l-a intentat lui Meghan pentru calomnie.

Thomas Markle, dispus să depună mărturie împotriva fiicei sale, Meghan Markle, în procesul intentat de sora ei: "Aș fi mai mult decât bucuros"Thomas Markle, dispus să depună mărturie împotriva fiicei sale, Meghan Markle, în procesul intentat de sora ei: "Aș fi mai mult decât bucuros"

Thomas Markle, mărturie împotriva fiicei sale, Meghan

Cu toate că a reușit să pună ceva distanță între ea și familia regală britanică, Meghan Markle nu poate afirma același lucru și în ceea ce privește familia ei… Și la 4 ani de când a devenit soția Prințului Harry, scandalurile provocate de tatăl și de cei doi frați vitregi ai ei, Samantha și Thomas, se țin lanț. Dacă în urmă cu câțiva ani Samatha recunoștea că și-a vândut sora pentru bani și că a profitat de notorietatea ei, la fel ca și tatăl lor, acum aceasta a trecut la artileria grea și și-a dat sora în judecată pentru calomnie, respectiv pentru „declaraţiile false şi răuvoitoare' pe care le-ar fi făcut în interviul cu Oprah Winfrey.

Citește și: Samantha Markle, sora lui Meghan, a recunoscut că a trădat-o pe ducesă pentru bani!

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle își avertizează fiica: „Aș putea muri mâine!”

Citește și: Prima imagine cu Lilibet. Fiica lui Harry și a lui Meghan Markle apare pe felicitarea de Crăciun

itește și: Thomas, tatăl lui Meghan Markle, primele declarații după interviul fiicei sale cu Oprah

Deși aparent greu de crezut, iată că Thomas Markle a acceptat să intre de bunăvoie în acest joc alături de fiica sa mai mare, Samantha, și să depună mărturie împotriva lui Meghan.

„Aş fi mai mult decât bucuros', a spus Thomas Markle atunci când a fost întrebat de amicul său, Karl Larsen, celebrul fotograf al vedetelor, dacă ar accepta să dea declaraţii în instanță.

„Încerc de aproape patru ani să o văd pe fiica mea şi pe soţul ei într-o sală de judecată, faţă în faţă. Aş fi încântat să vin în instanţă, să vorbesc şi să-mi apăr fiica cea mare', a spus Thomas Markle pe canalul său de Youtube.

Motivul pentru care Samantha a dat-o în judecată pe Meghan

La un an de la interviul cu Oprah Winfrey, care a uimit o lume întreagă, Meghan Markle (40) a fost dată în judecată de sora ei mai mare, Samantha (57), care o acuză pe soția Prințului Harry de calomnie. Samantha susține că Meghan nu a spus adevărul în faimosul interviu și că afirmația că a fost nevoită să muncească de la vârsta de 13 ani pentru a se întreţine este o minciună sfruntată. Mai mult, aceasta a spus și că Meghan este avidă de publicitate şi vinde poveşti tabloidelor.

Samantha a mai declarat și că Meghan a făcut ‘afirmaţii false şi răutăcioase când a spus că a fost singură la părinţi şi că nu şi-a mai văzut fraţii de ani întregi.

Defăimarea constă în faptul că reclamanta nu ar fi avut nici cea mai mică legătură cu sora ei, Meghan, că ar fi fost străine complet una de cealaltă şi că reclamanta şi-ar fi realizat cariera profesională vânzând poveşti false tabloidelor şi posturilor de televiziune, ţinând cont că nu ştie nimic despre copilăria pârâtei‘, se arată în documentele înaintate judecătorului.

De asemenea, Samantha a declarat pentru NY Post că poate dovedi familia Markle s-a comportat exemplar cu Meghan, dar și că relația cu Thomas Markle (tatăl lui Meghan – n.red) nu ar fi fost atât de rea pe cât se speculează.

Drept urmare, Meghan Markle a fost dată în judecată de Samantha, care îi cere surorii sale vitrege 75.000 $, sumă ce reprezintă cheltuielile de judecată, scrie Daily Mail. Iar acum este posibil să fie 2 la 1, dat fiind că Thomas Markle e dispus să depună mărturie împotriva lui Meghan…

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter