TJ Miles, CRBL și Natalia Duminică, nominalizați spre eliminare la Survivor

Publicat pe

TJ Miles, CRBL și Natalia Duminică sunt Faimoșii nominalizați spre eliminare în ediția din 14 martie la Survivor România 2022. Luni seara, trei concurenți din echipa Faimoșilor au fost propuși spre eliminare. CRBL a fost propus pentru a doua oară să meargă în exil. În această seară, în urma Jocului de imunitate, a decis cine va fi în pericol de eliminare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

O nouă zi în care Faimoșii și Războinicii s-au luptat pe traseu pentru imunitate, după ce duminică seara un Faimos și Războinic au fost trimiși pentru o săptămână în Exil. CRBL, din echipa Faimoșilor și Doru Răduță, din echipa Războinicilor, au fost trimiși în exil. Luni seara, în urma jocului de imunitate, a decis care dintre concurenți vor fi trimiși în cursa pentru eliminare.

TJ Miles, CRBL și Natalia Duminică, nominalizați spre eliminare la SurvivorTJ Miles, CRBL și Natalia Duminică, nominalizați spre eliminare la Survivor

Ediția de luni seara a continuat cu un nou duel între Faimoși și Războinici, pe traseele din jungla dominicană. A avut loc o luptă strânsă între cele două tabere, după care a urmat un Consiliu de eliminare. Natalia și Oana au deschis traseul, iar faimosii au deschis traseul cu 1 -0. La final, scorul a fost de 10-6 pentru echipa Războinicilor. După acest lucru, a pornit un nou scandal în echipa Faimoșilor.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Irina Deaconescu, înainte să nască:„Sunt în stare legumă'

Citește și: Cine este Darius Mabda, care a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete la Românii au Talent

Citește și: Anca Pandrea, din nou la spital.Astăzi, Iurie Darie ar fi împlinit 93 de ani

Citește și: Cine este Marco Cigognini, ispita de la Insula Iubirii.Cum a ajuns italianul să se mute în România

TJ Miles, CRBL și Natalia Duminică, nominalizați spre eliminare la Survivor România 2022

Ediția de 14 martie 2022 a adus noi situații tensionate în tabăra Faimoșilor de la Survivor România 2022. Între cele două echipe de la Survivor România a avut loc un nou duel. Victoria a fost de partea Războinicilor, iar concurenții din echipa adversă au trebuit să își nominalizeze trei colegi pentru eliminare.

TJ Miles a fost nominalizat de grupul său, obținând trei voturi, în timp ce CRBL a primit două voturi. Artistul a fost nominalizat direct de Marian, cel care și-a câștigat imunitatea personală. Elena Chiriac a propus-i spre eliminare pe Natalia Duminică. La jocul de imunitatea personală, Elena și Marian au câștigat.

„Faimoșii au Nominalizat: Prima Nominalizare: CRBL, a doua nominalizare tot CRBL, TJ -două nominalizări, mai avem un singur vot…TJ.TJ, trei voturi, înseamnă nominalizarea Colectivă! Ne uităm la cei care au imunitate individuală: Elena și Marian„, a spus Daniel Pavel.

Natalia Duminică: „Mi-e greață de la durere'

Natalia Duminică, noua concurentă din echipa Faimoșilor a marcat un punct important pentru tabăra sa, dar după ce a ieșit de pe traseu, i s-a făcut rău. Concurenta a cerut ajutorul medicului. Natalia s-a lovit la genunchi, având stări de greață.

Ulterior, faimoasa și-a revenit în cele din urmă. Natalia este de profesie dansatoare și vrea să își depășească limitele la cel mai dur concurs din România. Dansatoarea a intrat în concurs alături de Marian Drăgulescu. „Primesc nominalizarea cu capul sus, Survivor este despre forță, nervi trasee, trebuie să oferi, am oferit tot ce am putut, simt că am ajutat echipa, nu știu cum va fi după această seară. Nu pot să îi reproșez nimic Elenei, Survivor e ceva real'.

CRBL, despre nominalizarea colegilor săi

CRBL a fost nominalizat să meargă în exil pentru a doua oară. De asemenea, artistul a fost nominalizat în cursa spre eliminare. Faimosul a continuat să susțină că unii colegi din echipa sa vor să îl elimine din concurs.

„Încă avem lași și minicinoși în grupul Faimoșilor și asta nu-mi place. Sunt veteran și la vot și la Exil. Și despre lașitate aș putea vorbi, primesc cum se primește o astfel de veste. Îmi pare rău că am ajuns din nou aici, am să îmi duc la bun sfârșit misiunea și trebuie să stau la un fel de închisoare pentru alegerile personale ale unora, mințind că nu sunt alegeri personale, dar trec peste„, a declarat și CRBL.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter