CRBL, pe numele său Eduard Mihail Andreianu, este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. Acesta s-a făcut cunoscut după ce a făcut parte din trupa Simplu, în anul 2000.

  • Data nasterii 30.06.1978
  • Locul nasterii Pitești
  • Inaltime 1,86 m
  • Culoarea ochilor Căprui
  • Copii Alesia Ecaterina Andreianu
  • Mariaje/Relatii Este căsătorit cu Elena Vascu din 2008
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul

CRBL studii

CRBL a studiat la Școala Populară de Arta, iar încă de mic a avut pasiunea pentru muzică. Artistul are 40 de ani și vine din Pitești.

CRBL carieră

În anul 1994, la Palatul Copiilor, din Pitești, s-a înființat prima trupa de dans modern din care a făcut parte și CRBL. Acesta a fost declarat cel mai bun dansator din trupa Trivale și a devenit coregraful lor.

În anul 1998 a înființat trupa de dans Protest', având patru membrii și participând la numeroase evenimente, iar la sfârșitul lui 1999 a schimbat numele trupei în 'Mesaj Nou'. Tot în anul 1998, CRBL s-a angajat la Teatrul Al. Davila din Pitești, la secția Estradă. Trupa Simplu s-a format în anul 2000 prin unirea a două grupări de break dance Mesaj nou' din Pitești și Extreme' din București. Din trupa Simplu făceau parte: Omul Negru, Smiley, Piticu, Francezu și CRBL. Mulți s-au întrebat de unde provine numele CRBL. Vă spunem noi: Crează Rime Bine Legate, după cum a explicat chiar el, la începutul carierei.

De-a lungul timpului, cântărețul a lansat mai multe piese de succes. Printre ele se numără „Petre', „Bună Dimineața', „Kboom', „Toată țara', „Cine Mi-S', „Fitza', „Ușor ușor'.

Pe lângă muzică, el a cochetat și cu actoria, jucându-și propriul rol în filmul Un film simplu' lansat în 2008. În 2004 a reușit să deschidă propria sală de dans cu specific breakdance și streetdance și a format o nouă trupă de dans, BIG BOUNCE, cu care a câștigat numeroase concursuri de breakdance și streetdance.

CRBL mai este cunoscut în mass-media românească și ca prezentatorul show-ului Megastar, precum și pentru numeroasele colaborări coregrafice și muzicale cu artiști români în vogă.

Cântărețul a fost și concurent în sezonul 2 Asia Express, emisiune difuzată pe Antena 1. În concurs, artistul a făcut echipă cu Oase. CRBL și Oase au câștigat Asia Express sezonul 2, după ce i-au învins în finală pe Ruby și pe iubitul ei, Robert. Cei doi au plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Deși în cadrul show-ului se declarau a fi cei mai buni prieteni, ulterior, după terminarea sa, relația dintre ei s-a răcit brusc. CRBL s-a simțit trădat de Oase. Ba chiar a lansat o piesă prin care l-a atacat direct. Ulterior, în cadrul unui vlog, cântărețul a povestit că prietenia dintre ei s-a terminat după ce Oase a acceptat contractul la Antena 1 și pe el l-ar fi dat la o parte.

În prezent, CRBL este concurent la Survivor România 2022, show difuzat la PRO TV. El face parte din echipa Faimoșilor. Până acum, artistul s-a certat cu diferiți colegi din cadrul emisiunii, inclusiv cu câțiva dintre coechipierii lui. Acesta a avut conflicte cu Cătălin Zmărăndescu, Andreea Tonciu, Marian Drăgulescu, etc. După ce a fost eliminată, Otilia Bilionera a avut și ea ceva de spus la adresa lui. Artista l-a descris ca fiind „dezagreabil' și „impulsiv'.

CRBL familie

CRBL este căsatorit cu Elena, coregrafa sa de la Dansez pentru tine, pe care a întâlnit-o în urmă cu 9 ani, mai exact în anul 2008. La cununia civilă, artistul l-a întruchipat pe Al Capone, iar nunta a fost organizată în stil mafiot. Cei doi au o fiică numită Alesia Ecaterina, născută în 2010.

CRBL se află la a doua căsătorie. În urmă cu ceva timp, el a însurat cu o altă femeie, pe nume Andreea. Aceștia au divorțat în 2004, când el avea 27 de ani. Mariajul lor a durat doar 7 ani. După despărțire, el și fosta parteneră nu au mai ținut deloc legătura.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter