CRBL, pe numele său Eduard Mihail Andreianu, este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. Acesta s-a făcut cunoscut după ce a făcut parte din trupa Simplu, în anul 2000.

  • Data nasterii 30.06.1978
  • Locul nasterii Pitești
  • Inaltime 1,86 m
  • Culoarea ochilor Căprui
  • Copii Alesia Ecaterina Andreianu
  • Mariaje/Relatii Este căsătorit cu Elena Vascu din 2008
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul

CRBL studii

CRBL a studiat la Școala Populară de Arta, iar încă de mic a avut pasiunea pentru muzică. Artistul are 40 de ani și vine din Pitești.

CRBL carieră

În anul 1994, la Palatul Copiilor, din Pitești, s-a înființat prima trupa de dans modern din care a făcut parte și CRBL. Acesta a fost declarat cel mai bun dansator din trupa Trivale și a devenit coregraful lor.

În anul 1998 a înființat trupa de dans Protest', având patru membrii și participând la numeroase evenimente, iar la sfârșitul lui 1999 a schimbat numele trupei în 'Mesaj Nou'. Tot în anul 1998, CRBL s-a angajat la Teatrul Al. Davila din Pitești, la secția Estradă. Trupa Simplu s-a format în anul 2000 prin unirea a două grupări de break dance Mesaj nou' din Pitești și Extreme' din București. Din trupa Simplu făceau parte: Omul Negru, Smiley, Piticu, Francezu și CRBL. Mulți s-au întrebat de unde provine numele CRBL. Vă spunem noi: Crează Rime Bine Legate, după cum a explicat chiar el, la începutul carierei.

Pe lângă muzică, CRBL a cochetat și cu actoria, jucându-și propriul rol în filmul Un film simplu' lansat în 2008. În 2004 a reușit să deschidă propria sală de dans cu specific breakdance și streetdance și a format o nouă trupă de dans, BIG BOUNCE, cu care a câștigat numeroase concursuri de breakdance și streetdance.

CRBL mai este cunoscut în mass-media românească și ca prezentatorul show-ului Megastar, precum și pentru numeroasele colaborări coregrafice și muzicale cu artiști români în vogă. De curând, CRBL este concurent la Asia Express, emisiunea difuzată pe Antena 1.

CRBL familie

CRBL este căsatorit cu Elena, coregrafa sa de la Dansez pentru tine, pe care a întâlnit-o în urmă cu 9 ani, mai exact în anul 2008. La cununia civilă, CRBL l-a întruchipat pe Al Capone, iar nunta a fost organizată în stil mafiot. Cei doi au o fiică numită Alesia Ecaterina, născută în 2010.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter