Toni Grecu, despre primul Revelion televizat de la PRO TV: "Am avut acces la toate resursele. Am cerut elicopter și..."

Publicat pe

Recent, Toni Grecu a rememorat primul Revelion televizat de la PRO TV, mărturisind că, la vremea aceea, au fost resurse nelimitate, ceea ce nu se mai întâmplă în ziua de azi. Acesta a povestit că nimic din ce a cerut nu i-a fost refuzat, nici măcar un elicopter!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toni Grecu a vorbit despre primul Revelion televizat de la PRO TV. Toni Grecu a făcut istorie la PRO TV alături de celebrul grup Divertis, care, ani de zile, a fost un promotor al umorului de calitate. În cadrul podcastului „ALTCEVA cu Adrian Artene', ce urmează a fi difuzat pe 1 ianuarie, acesta a povestit, printre altele, despre primul Revelion televizat de la PRO TV, la care a participat și el. Iată ce a dezvăluit!

Toni Grecu, despre primul Revelion televizat de la PRO TV: "Am avut acces la toate resursele. Am cerut elicopter și..."Toni Grecu, despre primul Revelion televizat de la PRO TV: "Am avut acces la toate resursele. Am cerut elicopter și..."

Toni Grecu, despre primul Revelion televizat de la PRO TV

Pe 1 decembrie 1995, se auzea pentru prima oară vocea Andreei Esca la PRO TV, cu replica devenită, ulterior, iconică – „Bună seara, București! Bună seara, România!'. Ulterior, postul din Pache Protopopescu a devenit faimos pentru show-urile de divertisment și multă vreme nu a avut rival. Printre vedetele de la începuturile PRO TV se numără și Toni Grecu, care a făcut istorie alături de Divertis la postul din Pache Protopopescu. Acesta a rememorat, în cadrul podcastului, primul Revelion de la PRO TV, unul unde, spune el, resursele au fost nelimitate.

Citește și: Fuego a slăbit 5 kilograme în 5 zile. Ce dietă ține:Trebuie să mănânci…

Citește și: Gina Pistol, revoltată după ce imaginea ei a fost folosită ilegal pentru promovarea unor produse de slăbit: „Este făcută în photoshop'

Citește și: Roxana Blenche s-a măritat.Imagini inedite de la cununia civilă

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Vancea și Dragoș Paiu, la un an de când au devenit părinți:„Nu-mi mai permite timpul să…

„Era un Revelion foarte interesant așa ca structură, ca idee. Era o parodie la lansarea canalului PRO TV, în București. Este Revelionul în care am avut acces la toate resursele. Deci am cerut elicopter și am avut elicopter. Am cerut fanfară militară, am avut fanfară militară. Asta înseamnă să fii boss într-o televiziune adevărată. Dacă astăzi ceri elicopter, îți trebuie 40.000 de aprobări și nu-l ai', a spus Toni Grecu.

Cu ce se ocupă Toni Grecu în prezent

La 62 de ani, lui Toni Grecu nu îi este, deocamdată, dor de televiziune și nici nu simte nevoia de a apărea în fața camerei de filmat în orice condiții. Asta chiar dacă, de-a lungul timpului, a fost liderul trupei Divertis și realizatorul mai multor emisiuni de succes, așadar se poate spune că are microbul televiziunii în sânge.

Toni Grecu nu a mai apărut la TV, în ultimele luni. După ce își făcuse revenirea, a fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai, a făcut și un serial pentru Kanal D, dar între timp a dispărut de pe micul ecran.

Întrebat care e motivul, el a explicat: „Nu e vorba despre un motiv anume! Pur și simplu, avem și noi vacanțe. În meseria asta există perioade de muncă îndelungate, dar pot exista la fel de bine și pauze consistente. Eu mă aflu acum într-o perioadă de vacanță. Dar sunt foarte bine cu mine însumi!, a precizat Toni Grecu pentru impact.ro.

Totodată, Toni Grecu a explicat că a primit oferte în televiziune, dar a refuzat. Putea să apară la iUmor, la Antena 1.

„Am primit, spre exemplu, propunerea de a colabora cu cei de la iUmor. Am primit invitație și în primăvară, și acum, dar nu am putut merge. Nu s-au potrivit datele!', a mai spus el.

Mai mult a dezvăluit că nici podcast nu a vrut să-și facă, pentru că deja sunt mulți producători și invitații au început să se repete.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter