Diana Enache, secretul relației cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Sunt împreună de 4 ani: "Mai cu sare, mai cu piper"

Publicat pe

Diana Enache, secretul relației cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Fiica lui Adrian Enache se află într-o relație de patru ani cu Ionuț Vîntu, fiul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu. Cei doi au fost extrem de discreți în privința idilei lor, însă, recent, Diana Enache a relatat ce anume a atras-o la fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu și care ua fost aspectele care i-au apropiat. Vedeta a mai vorbit și despre noul ei proiect televizat care va debuta în curând.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Enache, secretul relației cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, se află într-un moment foarte prielnic, atât din punct de vedere al carierei, cât și al vieții personale. Vedeta, în vârstă de 25 de ani, este îndrăgostită de nimeni altul decât Ionuț Vîntu, fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu, cei doi formând un cuplu de patru ani. Discreți din fire, au evitat să se afișeze sau să vorbească despre relația lor. Diana Enache a oferit câteva detalii interesante despre aspectele esențiale care stau la baza idilei. Vedeta are și un proiect de televiziune ce va debuta pe Prima TV și de care este extraordinar de entuziasmată.

Diana Enache, secretul relației cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Sunt împreună de 4 ani: "Mai cu sare, mai cu piper"Diana Enache, secretul relației cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Sunt împreună de 4 ani: "Mai cu sare, mai cu piper"

Diana Enache, secretul relației cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu

Diana Enache trăiește de patru ani o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț, fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Cei doi au păstrat scretul asupra idilei în ochii publicului și au evitat să se afișeze împreună la evenimente mondene. Diana Enache și Ionuț Vîntu au câteva aspecte esențiale în comun, care i-au apropiat, dincolo de faptul că amândoi au părinți celebri. Diana a mărturisit că la baza relației lor, care durează de patru ani, stau valorile morale și faptul că rezonează unul cu celălalt.

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache: „Cu Diana am o relație…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe fiica lui Adrian Enache divorțul părinților. Ce relație are Diana cu Iuliana Marciuc

Citește și:Ce probleme de sănătate are Vlăduță Lupău, după ce a ajuns de urgență la spital:'Început de…'

Citește și:Theo Rose, reacție după ce Carmen Harra a prezis că se va desparte de Anghel Damian:'O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în…'

Există un atfel de bărbat în viața mea. Ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și cred că acesta este lucrul cel mai important într-o relație: să te completezi și să aveți același viziuni despre viață și aceleași valori. Să vă raportați la aceleasi valori și lucruri pe care vi le doriți. Restul, mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații. Important este să fie solid.”, a declarat Diana Enache, pentru Unica.ro.

Diana Enache își face debutul în televiziune într-o emisiune de divertisment la Prima TV

Diana Enache urmează să se lanseze pe cont propriu la televiziune, în cadrul unei emisiuni de la Prima TV. Vedeta va face parte dintr-un proiect de care este foarte entuziasmată și care constă într-o emisiune de divertisment. Publicul va avea șansa să o cunoască ceva mai bine pe fiica lui Adrian Enache. Aceasta va interacționa cu invitații și va avea grijă să aducă bucurie în sufletul telespecatorilor. Show-ul va innclude și un segment în care vor fi invitați cântăreți, dar și un segment gastronomic.

Telespectatorii trebuie să se aștepte la un vibe care va spune ca totu-i fain. Când spun vibe, spun energie frumoasă, oameni tineri, oameni voioși, pozitivi – pentru că din ce în ce mai rar mai vedem asta, oameni cu povești foarte interesante, cu piese frumoase, cu rețete inedite ale lui Antonio – de la saramale cu gorgonzola de Crăciun până la fel și fel de sufleuri din trufe și lucruri italienești și nu numai. Avem o emisiune presărată cu de toate și suntem foarte fericiți să fim la cârma ei. Și ne bucurăm să ne lansăm fix în luna în care Prima Tv împlinește 25 de ani.„, a mai adăugat aceasta pentru sursa citată.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter