Top 5 destinații de vacanţă preferate de vedete în 2016

Publicat pe

Fie că e vorba de insule exotice, de metropole aglomerate sau de destinații din celălalt capăt al lumii, locurile alese de vedete anul acesta pentru a-și petrece vacanța au totuși un numitor comun, iar aceste este relaxarea.

 

Anul acesta, multe dintre vedetele autohtone au bifat câte o premieră: Nicolai Tand a mers cu familia în Grecia și a fost primul concediu în care faimosul chef nu a gătit deloc; Andreea Raicu și-a sărbătorit ziua numelui în California, la San Francisco; Ellie White, care a ales ca destinație sudul Spaniei și Gibraltarul, în timpul vacanței petrecute alături de familie a luat cursuri de pictură; Andreea Esca s-a rasfățat într-un resort luxos, în Oman, la începutul lunii noiembrie, la 30 de grade; Jojo a ales Mondovi și Sanremo pentru a se relaxa cu puțin timp înainte de a deveni mămică pentru a doua. Vă lăsăm, așadar, să admirați pozele, care fac mai mult decât o mie de cuvinte!

Top 5 destinații de vacanţă preferate de vedete în 2016Top 5 destinații de vacanţă preferate de vedete în 2016

Citeşte şi: În ce țări să nu mergi în vacanță în luna iulie

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter