Top 5 destinații de vacanţă preferate de vedete în 2016

Publicat pe . Actualizat Miercuri, 31 august 2022, 15:43

Fie că e vorba de insule exotice, de metropole aglomerate sau de destinații din celălalt capăt al lumii, locurile alese de vedete anul acesta pentru a-și petrece vacanța au totuși un numitor comun, iar aceste este relaxarea.

 

Anul acesta, multe dintre vedetele autohtone au bifat câte o premieră: Nicolai Tand a mers cu familia în Grecia și a fost primul concediu în care faimosul chef nu a gătit deloc; Andreea Raicu și-a sărbătorit ziua numelui în California, la San Francisco; Ellie White, care a ales ca destinație sudul Spaniei și Gibraltarul, în timpul vacanței petrecute alături de familie a luat cursuri de pictură; Andreea Esca s-a rasfățat într-un resort luxos, în Oman, la începutul lunii noiembrie, la 30 de grade; Jojo a ales Mondovi și Sanremo pentru a se relaxa cu puțin timp înainte de a deveni mămică pentru a doua. Vă lăsăm, așadar, să admirați pozele, care fac mai mult decât o mie de cuvinte!

Citeşte şi: În ce țări să nu mergi în vacanță în luna iulie

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton