Vedete la Festivalul Brazilor de Craciun

Publicat pe

Cea mai generoasa  si poate una dintre cele mai  sclipitoare seri din an, seara Festivalului Brazilor de Craciun a reunit numeroase vedete la Stejarii Country Club, in cadrul traditionalului eveniment ajuns la cea de-a 16-a editie.

 

Festivalul Brazilor de Craciun a avut anul acesta o editie mai vesela ca de obicei, avand in vedere ca gala a fost prezentata de Bobonete, alaturi de Amalia Enache. Bobonete si-a declarat intentiile inca dinaintea inceperii licitatiei caritabile de brazi, care face posibila sustinerea copiilor din programele Salvati Copiii: „ Eu nu sunt aici ca sa prezint, eu sunt aici ca sa va fac sa radeti. Si eu cand dau bani sunt trist, inteleg. (…) '

 

Editia 2016 a mai punctat, totodata, o premiera. Catalin Botezatu a doborat recordul absolut, bradul creat de designer impreuna cu  Scoala Metropolitan ARC fiind adjudecat pentru fabuloasa suma de 127 500 de euro.

 

Licitatia s-a deschis cu bradul realizat de Omid Ghannadi impreuna cu Dragos Bucur si fiica lui, Sofia. Adjudecata pentru suma de 4000 de euro, creatia includea si un porumbel adevarat, care a fost eliberat chiar in seara evenimentului.

 

La editia din acest a fost stransa suma de 520.000 euro din licitatiile brazilor, tombola si sponsorizari.

 

Oana Popoiag, Foto: Cristian Duminecioiu

 

Vedete la Festivalul Brazilor de CraciunVedete la Festivalul Brazilor de Craciun

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter