Top modelul Arizona Muse s-a căsătorit la Londra

Publicat pe

Top modelul american Arizona Muse s-a căsătorit cu iubitul ei, Boniface Verney-Carron, în weekend-ul acesta, nunta având loc la Londra.

 

La scurt timp, pe pagina de Instagram a tinerei în vârstă de 28 de ani, dar şi a soţului ei au apărut şi primele fotografii de la nuntă, ocazie pentru fanii ei să descopere ce rochie de mireasă a purtat Arizona, dar şi cât de bine s-au simţit cei doi la nuntă.

 

„În cea mai fericită zi a vieţii ei', Arizona a îmbrăcat o rochie albă, divină, după cum a descris-o chiar ea, creată de Alice Temperley pentru Temperley London, pe care a accesorizat-o cu câteva bijuterii Chopard din colecţia Green Carpet. Soţul ei a ales să poarte, de asemenea, o ţinută albă, iar ca accesoriu a avut o cravată neagră.

 

Fiul top modelului, Nikko, în vârstă de 8 ani, născut dintr-o relaţie cu stilistul Manuel Quintana, a fost prezent la ceremonie. Petrecerea a început cu o zi înainte, când cei doi miri şi-au invitat familiile la o cină la Casa Cruz.

 

Foto: Instagram

 

Top modelul Arizona Muse s-a căsătorit la LondraTop modelul Arizona Muse s-a căsătorit la Londra
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter