Tora Vasilescu și soțul ei, infectați cu COVID-19: "Am ceva sechele, respirație îngreunată...". Actrița are și alte probleme de sănătate

Publicat pe

Tora Vasilescu și soțul ei au trecut, în urmă cu două luni, prin experiența COVID-19, însă a preferat să păstreze discreția în privința acestui fapt. Retrași la curte, departe de aglomerația orașului și, teoretic, de orice pericol, s-au îmbolnăvit totuși, dar au reușit să depășească acele momente grele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Tora Vasilescu, care anul acesta va împlini 70 de ani, s-a mutat cu soțul ei la Buftea, unde și-a cumpărat o casă cu grădină mare, departe de agitația din București. Totuși, nu au putut evita infectarea cu COVID-19.

Tora Vasilescu și soțul ei, infectați cu COVID-19: "Am ceva sechele, respirație îngreunată...". Actrița are și alte probleme de sănătateTora Vasilescu și soțul ei, infectați cu COVID-19: "Am ceva sechele, respirație îngreunată...". Actrița are și alte probleme de sănătate

Ca să fiu sinceră, tocmai vin de la niște vizite medicale, care s-ar putea să fie primele dintr-un șir ceva mai lung. Ne-a jucat și nouă festa Covidul, anul trecut, în noiembrie, când m-am infectat împreună cu soțul meu, și sistemul imunitar este puțin compromis.

Nu știu cum l-am luat. Mâncarea noastră este în proporție foarte mare rodul propriei grădini, iar anul acesta am adăugat în dietă și cure de vitamine, vaccinuri naturale.

Iar anul trecut, aproape că nu am ieșit din curte. Nu mi-a fost foarte greu. Eu mi-am pregătit din timp bătrânețea, locuiesc în Buftea, la casă, și am o curte mare, care poate să suplinească o plimbare în toată regulă. Primăvara și vara a fost chiar ușor, toată atenția mi-a fost concentrată pe plante, pe muncă în solarii”, a povestit Tora Vasilescu (69 de ani) pentru noul număr din „Formula As”.

Citește și:

Alina Pușcaș, scandal în trafic. A fost înjurată de o șoferiță care, culmea!, i-a lovit mașina

Mihaela și Cristi Borcea au ajuns din nou în fața judecătorilor. Ce se întâmplă între cei doi

Drama neștiută a talentatei Tora Vasilescu. Îngrozitor ce i s-a întâmplat în tinerețe, în timpul unui spectacol! Actrița a vorbit despre cele două avorturi care au marcat-o

Tora Vasilescu a făcut oxigenoterapie după COVID-19

Tora Vasilescu crede că s-a infectat cu COVID-19 după o ieșire a soțului în oraș, cu niște prieteni. Deși au respectat normele de protecție, s-au infectat totuși, însă totul s-a terminat cu bine.

„Noi am fost norocoși, am dus boala pe picioare, slavă Domnului. Dar chiar și așa am resimțit-o ca pe o viroză puternică, cu niște manifestări pe care nu le-am mai trăit până acum. Eram pregătită, aveam medicamente în casă și ne-am tratat așa cum ne-au sfătuit medicii.

Apoi am făcut amândoi o lună de oxigenoterapie, la o clinică specializată (n.r. tehnică medicală prin care se creşte concentraţia de oxigen din aerul inspirat pentru a compensa deficitul acestuia din organism). Dar uite că eu am ceva sechele, respirație îngreunată, de unde și vizitele pe la medici. Dar, revenind, in general, suntem bine”, a încheiat Tora Vasilescu.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter