"La 14 ani am rămas însărcinată, am vrut să mă sinucid". Marea tragedie din viața lui Oprah Winfrey

Publicat pe

Marea tragedie din viața lui Oprah Winfrey. Oprah Winfrey 68 de ani este una dintre cel mai de succes și mai respectate personalități din lumea televiziuni. Vedeta din SUA a făcut istorie cu show-ul ei „The Oprah Winfrey Show” care a înregistrat audiențe record. În ciuda succesului, legendara prezentatoare TV a avut o copilărie de coșmar. Ea a rămas însărcinată pe când avea 14, după ce a fost abuzată sexual de o rudă. Nemaivăzând o cale de scăpare, Oprah a vrut să-și pună capăt zilelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marea tragedie din viața lui Oprah Winfrey. Oprah Winfrey este considerată cea mai de succes prezentatoare TV din SUA. Ea a câștigată o serie de premii în domeniul televiziunii și fost chiar nominalizată la premiile Oscar, la categoria „cea mai bună actriță” pentru interpretarea ei în filmul „The Colour Purple”. Oprah a ales să nu se căsătorească niciodată, deși are de mulți ani o relație stabilă cu un bărbat ce nu face parte din lumea showbiz-ului. Oprah Winfrey este considerată un adevărat exemplu de forță interioară și determinare, nu doar pentru succesul ei fulminant, ci și pentru situațiile tragice care i-au marcat viața. Oprah Winfrey a fost crescută doar de mama ei până la vârsta de 14 ani, când a rămas însărcinată, în urma abuzului sexual suferit din partea unei rude. Oprah a încercat la acel moment să se sinucidă.

"La 14 ani am rămas însărcinată, am vrut să mă sinucid". Marea tragedie din viața lui Oprah Winfrey"La 14 ani am rămas însărcinată, am vrut să mă sinucid". Marea tragedie din viața lui Oprah Winfrey

Marea tragedie din viața lui Oprah Winfrey

Oprah Winfrey are o poveste de viață impresionantă. Una dintre cele mai de succes prezentatoare din istoria televiziunii a avut o copilărie de coșmar. Vedeta a relatat în emisiunea lui Piers Morgan că la vârsta de 14 ani a rămas însărcinată, după ce fusese violată de una dintre rudele ei. Mama sa nu a știut niciodată că micuța Oprah suferise o serie de abuzuri din partea anumitor rude, încă de la vîrsta de nouă ani. Prezentatorea TV a fost dată afară din casă de propria ei mamă, deși era gravidă. În acele momente, Oprah a mărturisit că a vrut să se sinucidă.

Citește și: Celebra dieta a lui Oprah. Cum a slăbit 41 de kilograme în 11 luni: cele 3 sfaturi simple de care a ținut cont!

Citește și: De ce nu s-a măritat Oprah niciodată şi nu a făcut copii. Traumele suferite în copilărie i-au marcat întreaga viaţă!

La 14 ani am rămas însărcinată. Aceast lucru s-a întâmplat din cauza unor alegeri greşite pe care le-am făcut. Când am aflat că aştept un copil, m-am gândit să mă sinucid aşa că am băut detergent', a dezvăluit Oprah.

Citește și:Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel:'Mă las de muzică dacă are nevoie de mine'

Citește și:Ce vrea să facă Winael Baldus de la Vocea României cu banii, dacă va câștiga marele premiu:„Am două lucruri în minte’

Oprah Winfrey: „A fost cea mai traumatizantă experiență din viața mea”

Imediat după ce a rămas gravidă, mama lui Oprah Winfrey a vrut să o ducă pe fiica ei la o școală de corecție pentru adolescentele indisciplinate. Din fericire, nu mai erau locuri, așa că Oprah a ales să locuiască cu tatăl ei. Vedea TV a numit acest moment o a doua șansă. Oprah a ales să dea naștere copilului, însă acesta s-a născut prematur și a murit la scurt timp după naștere, fapt care a marcat-o pentru toată viața.

„Îmi era atât de rușine pentru faptul că rămăsesem gravidă. Îmi amintesc când mama m-a dus la centrul de corecție după ce mă dăduse afară din casă. A fost cea mai traumatizantă și mai copleșitoare experiență din viața mea. Îmi numisem fiul Canaan, deoarece acest cuvînd înseamnă „o nouă viață”. Când copilul meu a murit, tatăl meu mi-a spus „Aceasta este o a doua șansă pentru tine, ai ocazia să începi un capitol și să faci ceva cu viața ta””., a declarat Oprah Winfrey acum ceva vreme.

sursa FOTO: Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter