Trecutul iese la iveală! Cum arăta și cum s-a lăsat fotografiată Hannelore când avea doar 16 ani

Publicat pe

În emisiunea 'Insula iubirii', Hannelore a fost foarte rezervată în gesturile pe care le făcea față de ispita masculină Andy. O femeie cu capul pe umeri, care nu cedează așa ușor, așa voia să pară Hannelore în show. Însă… trecutul iese la iveală. Cum arăta și cum s-a lăsat fotografiată Hannelore când avea doar 16 ani.

Hannelore a căutat celebritatea încă din adolescență, însă abia la vârsta de 26 de ani a reușit să se facă cunoscută în întreaga țară, după participarea la emisiunea 'Insula iubirii'. La doar 16 ani, concurenta de la 'Insula iubirii' a pozat fără inhibiții pentru ziarul Libertatea. Hannelore a fost 'fata de la pagina 5'.

Concurenta de la 'Insula iubirii' era foarte relaxată în fața camerei. Hannelore era la vremea respectivă șatenă, însă ce este de apreciat este că și-a păstrat aceeași siluetă ca trasă prin inel. Cine ar fi crezut că femeia care voia să pară atât de cuminte în fața camerei video ascunde de fapt un trecut cu poze sexy.

În emisiunea 'Insula iubirii', Hannelore s-a simțit atrasă de ispita masculină Andy, însă între cei doi nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun.

La momentul de față sunt foarte multe vedete care și-au început cariera debutând cu fotografii la Pagina 5, rubrica din ziarul Libertatea. Printre acestea se numără Andreea Mantea, Roxana Ionescu, dar și Laura Cosoi.

Trecutul iese la iveală! Cum arăta și cum s-a lăsat fotografiată Hannelore când avea doar 16 aniTrecutul iese la iveală! Cum arăta și cum s-a lăsat fotografiată Hannelore când avea doar 16 ani

Citește și: Unde au petrecut luna de miere Hannelore și Bogdan de la 'Insula iubirii'. S-au simțit de minune împreună

Citește și: Hannelore și Bogdan de la 'Insula iubirii' s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

FOTO: Libertatea, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter