Trecutul neştiut al Marinelei de la Insula Iubirii. Ce amănunte au ieşit la iveală la "ceremonia focului"

Publicat pe

Iulian a făcut dezvăluiri incredibile despre Mari! Acesta susţine că a salvat-o dintr-un anturaj periculos. Detaliile au ieşit la iveală într-una din ediţiile Insula Iubirii. 

Cuplul Marinela Mavrodin și Iulian Chiru din Brăila și-a spus adio definitiv.

Iulian a povestit că Marinela are un trecut interesant. Se pare că fostul ei iubit îşi câştiga banii din preocupări mai puţin ortodoxe.

„Ea doar s-a folosit de mine pe parcursul relaţiei. (…) Nu, n-am tras niciodată de ea să îmi fie iubită. S-a ajuns prea departe şi îmi dau seama că am greşit în unele momente, adică am lăsat de la mine. Am fost implicat mai mult decât trebuie. Ea are o problemă cu coloana şi când o doare foarte tare…nu poate să stea aplecată şi trebuie să se sprijine.

Am fost luat de fraier. Eu am luat-o pe ea dintr-un loc în care îi făcea rău. Am luat-o dintr-un anturaj unde era…avea un iubit. „Peşte”! Da, asta e o profesie la Brăila! Este uşor să ajungi, greu să te menţii. „

Din declaraţiile acestuia, a ieşit la iveală că şi el a încercat să aibă acea ocupaţie: „Da, a fost o tentativă!”. 

Iulian şi Marinela s-au despărţit

Scene fierbinți s-au arătat în episodul din 8 octombrie la Insula iubirii 2018 între Cristi și Marinela, care nu s-au sfiit să facă amor chiar în fața camerelor. Protagoniștilor nu le-a mai păsat de nimeni și de nimic și și-au dat frâu liber poftelor trupești.

Cristi și Marinela, fosta parteneră de cuplu a lui Iulian, a deschis sezonul acesta de nopți de amor. Cei doi formează un cuplu pe insula fetelor de câteva săptămâni, de când Mari s-a despărțit oficial de cel cu care a venit la emisiune.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter