Gabriela Cristea vorbește în premieră despre tatăl și fratele ei! Cum e relația lor după două decenii de tăcere: "Eu sunt total împăcată"

Publicat pe

Gabriela Cristea nu are o relație foarte bună cu tatăl ei, Eugeniu Cristea, mai bine zis nu se mai înțeleg deloc cei doi. Prezentatoarea TV de la Antena Stars a dezvăluit la Interviurile VIVA!, că nici la momentul actualn tatăl ei nu și-a văzut nepoțica, mai mult, acesta nu sunat-o nici când s-a aflat că este însărcinată pentru a doua oară.

În urmă cu câțiva ani, între Gabriela Cristea și tatăl ei au existat mai multe conflicte, iar de atunci relația celor doi s-a răcit și nu au mai păstrat legătura. Prezentatoarea TV a născut în urmă cu aproape un an, iar nici până în ziua de astăzi, tatăl ei, Eugeniu Cristea, nu și-a văzut nepoata.

Chiar dacă există tensiuni între ei, Gabriela Cristea este împăcată cu situația actuală, iar tot ce își dorește este să fie sănătoasă și să trăiască mult timp de acum înainte pentru a-și vedea fetele mari. Tavi Clonda este fericit din cale-afară, după ce soția lui i-a dat vestea că familia lor se va mări.

'Nu, nu m-am gândit la posibilitatea asta (n.r. – ca Victoria să-l cunoască pe tatăl Gabrielei Cristea). Nu m-am gândit. Nici tatăl meu și nici fratele meu nu m-au sunat de când am rămas însărcinată a doua oară, dar nici nu este cazul. Eu sunt total împăcată cu situația asta. Sunt împăcată cu mine și cu viața mea. Acum am tot ceea ce îmi trebuie. Îmi doresc să fiu sănătoasă. Îmi dau seama că orice obstacol aș avea voi trece peste ele. Îmi doresc să trăiesc cât mai mult și îmi văd fetele cât mai mari', a declarat Gabriela Cristea la 'Interviurile VIVA!'.

Părinții Gabrielei Cristea nu au fost mândri de ea când au văzut-o la TV

„Părinţii nu erau mândri când m-au văzut la televizor. Era mentalitatea aia cu femeile care apar la televizor sunt femei uşoare. Ei şi-ar fi dorit dacă tot am făcut liceul de coregrafie să fiu balerină. A fost o presiune foarte mare pentru mine. Ce am avut eu, ce am simţit eu. Mi-am luat adio, bineînţeles. Am avut o relaţie apropiată cu mama. Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. Ceva a lipsit. Tata nu şi-a cunoscut nepoata. Nu doresc eu asta pentru că nu doresc. Sunt alte lucruri mai grave. Lucruri pe care el nici nu le conştientizează. Făcând circul pe care l-a făcut la televizor probabil că nu conştientizează. Nu înţelege. Consider că vreau ce e mai bine pentru copilul meu. Toate rănile se închid, rămân cicatrici”, a spus Gabriela Cristea în urmă cu ceva timp.

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Cristea pe parcursul sarcinii: 'Este mult, dar nu mă stresez'

Citește și: Medicii i-au interzis! Ce nu are voie Gabriela Cristea să facă la a doua sarcină: 'Voi fi monitorizată mai des'

FOTO:  Dumitru Angelescu

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter