Trucuri de machiaj folosite de vedete

Publicat pe

La apariţia lor pe covorul roşu, celebrităţile sunt scanate din cap până în picioare, motiv pentru care se străduiesc să afişeze cele mai frumoase ţinute, dar şi cele mai reuşite machiaje şi coafuri.

 

Aşadar, pentru a străluci precum divele trebuie să ţii cont de două reguli importante: corectează-ţi imperfecţiunile şi pune-ţi în lumină atuurile.

 

Keira Knightley are micile ei secrete pentru a reuşi să arate întotdeauna perfect pe covorul roşu. Actriţa britanică îşi evidenţiază pomeţii cu ajutorul unui blush mai închis pentru a nu atrage atenţia asupra maxilarului său puţin mai proeminent.

 

Liv Tyler are ochi verzi, pomeţi înalţi şi nişte buze voluptoase pe care ştie să şi le pună în evidenţă. Pentru asta, ea amestecă două tipuri de ruj. Prima dată foloseşte un ruj mat pe care îl întinde pe buze, iar la sfârşit aplică un ruj strălucitor pe buza inferioară, în mijloc. Simplu, dar de efect datorită contrastului şi luminozităţii care sunt astfel create.

 

Indiferent de secretele lor de machiaj, actriţele ştiu că un ten perfect este esenţial, iar fondul de ten este indispensabil pentru un look de divă. Vichy a creat Teint Ideal, SPF 20 care conferă luminozitate absolută, acoperă imperfecţiunile uşoare şi moderate, iar timp de 14 ore dă un efect uniform, satinat şi luminos.

 

Şi ridurile şi liniile fine pot fi acum estompate cu Liftactiv Flexiteint SPF 20, cu efect de lifting, care conferă tenului luminozitate şi se adaptază perfect pe piele, fără ca faţa să devină rigidă.

 

Machiajul se poate continua cel mai bine cu folosirea Dermablend, un machiaj corector creat special pentru corp. Este rezistent la apă şi transpiraţie şi dă senzaţia de piele nudă, astfel că rochia de seară va arăta mai bine decât oricând. Varianta Dermablend pentru ten este perfectă dacă există imperfecțiuni pronunțate – roșeață, cearcăne sau chiar vitiligo și angioame.

 

Descoperă în tutorialul video cum poți folosi Vichy Dermablend pentru a acoperi petele pigmentare, iar pentru mai multe sfaturi de machiaj adaptate nevoilor tale, intră aici!

 

 

Foto: Hepta

 

Trucuri de machiaj folosite de vedeteTrucuri de machiaj folosite de vedete

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter