Vedete care au devenit mame când erau foarte tinere

Publicat pe
Vedete care au devenit mame când erau foarte tinereVedete care au devenit mame când erau foarte tinere

La vârsta la care unele vedete se concentrează doar asupra proiectelor profesionale, există altele care şi-au asumat responsabilitatea creşterii unui copil. În plus, nu au renunţat la visul de a avea o carieră de succes.

 

Natalia Vodianova a devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 19 ani. Top modelul născut într-o familie săracă din Rusia s-a îndrăgostit de Justin Portman, un aristocrat britanic, şi l-a adus pe lume pe Lucas Alexander. Câteva săptămâni mai târziu, ea deschidea prezentarea Yves Saint Laurent şi începea o perioadă extrem de plină în care a îmbinat viaţa de familie cu cariera de top model de succes. Natalia a mai avut doi copii cu Justin înainte ca povestea lor de dragoste să se sfârşească brusc. Anul acesta, rusoaica a devenit mamă pentru a patra oară după ce a început o relaţie cu miliardarul francez Antoine Arnault. Aşadar, naşterea primului copil la o vârstă atât de fragedă nu i-a umbrit deloc cariera frumoasei Natalia. A urcat pe podium şi a defilat pentru marile case de modă şi a devenit imaginea mai multor brand-uri. Versace, Nina Ricci, Louis Vuitton, Calvin Klein, Marc Jacobs sunt doar câteva dintre mărcile promovate de Natalia.

 

Sofia Vergra, actriţa din Modern Family', l-a avut pe Manolo, singurul ei copil, la 20 de ani. Între timp, Sofia a devenit vedeta de televiziune cel mai bine plătită, iar acum pare să îşi fi găsit marea iubire în persoana chipeşului Joe Manganiello. Sofia declară cu umor că nu poate să îşi ascundă vârsta reală pentru că toată lumea ştie că l-a născut pe Manolo în 1992, pe când avea 20 de ani.

 

 Niki Taylor, top model american celebru în anii 90, a renunţat o perioadă la cariera ei profesională, pentru a fi mamă. Ea i-a născut la vârsta de 19 ani pe gemenii Jake si Hunter.

 

Lou Doillon, fiica faimoasei Jane Birkin, a repetat povestea mamei sale care devenea mamă la 21 de ani şi a cunoscut şi ea experienţa maternităţii foarte devreme. Lou are un băieţel pe care l-a adus pe lume la vârsta de 20 de ani.

 

Jane Birkin are 3 fiice cu trei bărbaţi diferiţi. La 20 de ani o aducea pe lume pe Kate, astazi o fotografă cunoscută, născută în timpul mariajului cu compozitorul englez John Barry. La 5 ani distanţă apărea în viaţa lui Jane micuţa Charlotte, o actrita talentata, rodul dragostei cu Serge Gainsbourg. Lou Doillon este cea de-a treia fiică a lui Jane, născută în perioada în care aceasta s-a iubit cu Jacques Doillon.

 

Reese Witherspoon este astăzi fericita mamă a trei copii. Primul dintre ei, o fetiţă care îi seamănă perfect, s-a născut pe când actriţa avea 23 de ani şi era căsătorită cu Ryan Philippe.

 

Hilary Duff a cunoscut bucuria de a fi mamă la 24 de ani când l-a născut pe Luca Cruz. Tatăl băieţelului este jucătorul canadian de hockey Mike Comrie, iar cei doi sunt atât de fericiţi că Luca a apărut în viaţa lor, încât îl fotografiază continuu.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter