La ce trucuri apelează Sofia Vicoveanca pentru a se menține în formă, la 81 de ani: „Cu acest amestec...”

Publicat pe

La ce trucuri apelează Sofia Vicoveanca pentru a se menține în formă, la 81 de ani. Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România. Aceasta, deși are 81 de ani, se simte în continuare tânără. Recent, ea a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre modul în care se menține fresh, ce activități are, dar și care sunt ingredientele pe care le folosește pentru un ten sănătos!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La ce trucuri apelează Sofia Vicoveanca pentru a se menține în formă, la 81 de ani. Sofia Vicoveanca se menține extrem de bine pentru 81 de ani! Aceasta este într-o permanentă activitate, s-a adaptat rețelelor de socializare și își menține tenul sănătos! Într-un interviu de suflet, ea a povestit câteva detalii referitoare la viața sa personală. Iată ce declarații a făcut interpreta de muzică populară.

La ce trucuri apelează Sofia Vicoveanca pentru a se menține în formă, la 81 de ani: „Cu acest amestec...'La ce trucuri apelează Sofia Vicoveanca pentru a se menține în formă, la 81 de ani: „Cu acest amestec...'

Aceasta a oferit câteva răspunsuri care a lăsat fanii cu gura căscată! Iată motivul pentru care postează zilnic pe Facebook!

Citește și: Sofia Vicoveanca a împlinit 80 de ani: „Eu la spectacole cânt pe bune, nu fac playback’

Citește și: De ce a ales Sofia Vicoveanca să rămână singură, deși e văduvă de 20 de ani:„Unde mai găsesc…?

Citește și: Misterul traistei de care Sofia Vicoveanca este nedespărțită, pe scenă.De ce o poartă mereu și ce ține în ea

Citește și: Delia s-a confruntat cu stările de anxietate: „E bine să nu te lași doborât'

La ce trucuri apelează Sofia Vicoveanca pentru a se menține în formă, la 81 de ani

Sofia Vicoveanca este adepta rețelelor de socializare, la 81 de ani. Sofia Vicoveanca a vorbit public despre faptul că este extrem de atrasă de rețelele de socializare, mai ales de Facebook. Acolo, ea postează zilnic după ce fanii și-au ridicat semne de întrebare din cauza inactivității sale.

'Am o tabletă și intru pe Internet, mi se dau like-uri, citesc toate mesajele. Sunt măritată cu Facebook-ul. Îmi scriu și românii plecați prin lume pentru o bucată de pâine. Mi-a scris cineva, o doamnă, că s-a temut că am pățit ceva, căci nu scrisesem nimic vreo două zile. Așa că, pentru acel suflet, care se gândește la mine, postez zilnic câte ceva pe Facebook, desene, o poză, un vers. Este un fel de refugiu al meu, ca să nu-mi bată urâtul si singurătatea la ușă. Sunt văduvă de 21 de ani și caut să-mi ocup timpul muncind, făcând ceva. Dacă ai agonisit cu sudoarea frunții, se spune că hoțul trece și nu-ți vede casa. Dacă însă ai ceva măreț, ai băgat mâna la cineva în buzunar, lucrurile nu mai stau așa', a declarat ea pentru EGO.

Ce pasiuni are Sofia Vicoveanca

Rețelele de socializare nu reprezintă singura pasiune pe care o are Sofia Vicoveanca. Aceasta are foarte multe activități precum cititul, scrisul, dar și desenul. Mai mult decât atât, ea a recunoscut că are în plan să scoată o carte despre poveștile oamenilor din tren, dar și să lanseze 6 piese.

'Fac zilnic integrame, nu mă culc până nu dau gata 3-4 pagini, mai iau o carte după mine prin turnee, scriu proză, voi lansa o carte despre poveștile oamenilor din tren, dar și poezii, desenez. Nu stau locului, am și 6 piese noi. Fiul meu, când merg la el în vizită, îmi spune să stau, să nu fac nimic. Însă, dacă vreți să mă vedeți bolnavă, beteagă, asezați-mă în pat să stau. Eu merg și acum drept și când urc cu bagaje cele două etaje la bloc. Îmi imaginez că în față este cineva cu o cameră de filmat și automat mă îndrept. Este un bun sfat pentru oricine, pentru a vă controla poziția corpului!', a adăugat ea.

Sofia Vicoveanca nu s-a considerat frumoasă în tinerețe

Aceasta a subliniat faptul că în tinerețe nu s-a considerat o femeie frumoasă. Acum, pe de o parte, interpreta regretă că nu a avut mai multă încredere în ea. Pe de altă parte, este fericită că nu s-a culcat pe o ureche și că a muncit mai mult pentru a demonstra cine este.

'Frumusețea este alcătuită din mai multe componente. Atunci când cineva îți pune sufletul în palmă, tu ascultă-l cu drag, nu butona telefonul. Dacă poți să-l sfătuiești cu o privire, cu o vorbă bună, cu o mângâiere, ești un om frumos. Eu m-am uitat mereu în oglindă doar ca să văd dacă îmi stă bine părul. Nu m-am văzut foarte frumoasă în tinerețe. Acum îmi dau pumni în cap, n-am avut dreptate. Dar, e mai bine așa, decât să-mi pun cărămizi sub picioare. Am muncit mai mult', a mai spus interpreta de muzică populară.

Sfaturi de frumusețe

Interpreta de muzică populară se menține extrem de frumoasă la 81 de ani! Aceasta a recunoscut că se demachiază zilnic cu ajutorul unui amestec de ulei de măsline și busuioc.

'Nu trebuie să fii machiat, ca, după o zi de lucru, să-ți cureți tenul. Eu mă demachiez cu ulei de măsline și cu busuioc. Se pun într-o sticlă ulei foarte bun de măsline și busuioc, spălat de praf și doar floricele și frunzulițele, care se scot de pe tijă. Se lasă la macerat, apoi, cu un tampon, cureți fața zilnic, veți vedea ce ten frumos veți avea', a mai spus ea pentru sursa menționată.

Mai mult decât atât, pentru un păr sănătos, ea folosește o mască din gălbenuș de ou, vitamina D, ulei de argan și ulei de măsline.

'Pentru un păr sănătos se face o mască din gălbenuș de ou, cam 2-3 gălbenuși dacă părul e lung, și din vitamina D uleioasă și argan, peste care se toarnă un pic de ulei de măsline. Cu acest amestec se tamponează bine rădăcina părului, apoi înfășurați capul cu un prosop cald. Eu stau așa și câte 4 ore, se spală foarte bine cu șampon', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter