Un alt cuplu de la Mireasa s-a despărțit. Nora a cerut să plece acasă: "Eu nu mai pot"

Publicat pe

Un alt cuplu de la Mireasa s-a despărțit. Nora și Leo au decis să pună capăt relației, după scandalurile care au loc cu Dana, mama lui Leo. Femeia nu este de acord cu relația celor doi, iar în ediția de 6 aprilie, Nora a cerut staff-ului să fie lăsată să plece acasă. Mama acesteia a intrat în direct și a rugat-o pe fiica sa să părăsească concursul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nora și Leo au trăit numeroase momente complicate în casa Mireasa. Doamna Dana, mama lui Leo nu este de acord ca fiul său să aibă o relație cu Nora, în vârstă de 29 de ani. Femeia consideră că Nora are un trecut deloc decent, motiv pentru care susține că nu o va accepta niciodată în familia ei.

Un alt cuplu de la Mireasa s-a despărțit. Nora a cerut să plece acasă: "Eu nu mai pot"Un alt cuplu de la Mireasa s-a despărțit. Nora a cerut să plece acasă: "Eu nu mai pot"

Cu lacrimi în ochi, Nora a rugat-o pe Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii, să o lase să plece acasă. Tânăra susține că nu mai rezistă să rămână în concurs, fiind jignită în permanență de doamna Dana. Mai mult, Nora și Leo au decis să se despartă.

Citește și: Scandal la Mireasa. Mama Norei intervine după ce doamna Dana i-a jignit fiica:”Va ajunge și la spital…”

Citește și: Simona Gherghe l-a descalificat pe Cosmin de la Mireasa:”Nu tolerăm agresivitatea”

Citește și: Când se mărită Nicole Cherry.Cântăreața va face cununia și botezul fiicei sale în aceeași zi

Citește și:Mihai Mitoșeru, despre cel mai mare regret din relația cu fosta soție, Noemi:„Când am vrut să facem un copil…'

Un alt cuplu de la Mireasa s-a despărțit

După ce Sabrina și Perneș au decis să pună capăt relației lor, Nora și Leo au decis să se despartă. În cadrul ediției din 6 aprilie, mama Norei a intervenit telefonic, în direct, plângând și rugând-o pe fiica ei să părăsească concursul. Mama lui Leo, doamna Dana, nu o acceptă sub nicio formă pe Nora, susținând că tânăra nu are un trecut decent. Mama lui Leo s-a opus încă din primele săptămâni relației, iar Leo chiar și-a înfruntat mama. Sătulă de jignirile care i se adus, Nora a decis să nu mai formeze un cuplu cu băiatul Danei. Așadar, i-a cerut Simonei Gherghe să o lase să părăsească emisiunea.

„Doamna Simona, îmi doresc foarte mult în momentul ăsta să-mi fac bagajele.Vreau să plec acasă. Vă rog, faceți chestia asta pentru mine, pentru sănătatea mea. Vreau să plec. Dacă nu… ies afară. Eu nu mai pot', a declarat Nora în show-ul de la Antena 1.

Nora își dorește să părăsească emisiunea Mireasa

Săptămâni întregi, Nora a trecut cu vederea toate jignirile pe care doamna Dana i le-a adus, dar în ediția de miercuri, Nora a răbufnit. După ce și-a auzit mama plângând la telefon, concurenta de la Mireasa a decis să se despartă de Leo. Mai mult, Nora i-a cerut staff-ului să o lase să părăsească emisiunea. De cealaltă parte, doamna Dana a început să plângă și a declarat că fiul ei a devenit rece și că nu îl mai recunoaște.

„Afară o să fie mai rău probabil. Să își asume Leo. Chiar nu mai pot.Trebuia să tac și să ce? Nu înțeleg. Dacă sunt la televizor nu mă oprește nimic să-mi spun părerea', a spus mama lui Leo.

Leo a slăbit 10 kg de când se luptă pentru relația lui cu Nora

Relația dintre Leo și mama sa s-a răcit în ultimele săptămâni. Tânărul a slăbit 10 kg de când se luptă pentru relația lui cu Nora. Leo e deranjat de faptul că mama sa nu vorbește cu el și refuză să mai vorbească cu el. De cealaltă parte, doamna Dana consideră că băiatul ei nu îi mai acordă atenție.

'Mama nu vorbește cu mine pentru că exiști tu. (…) Nu-mi place situația asta. Mi se pare jenant să faci așa pentru că nu-ți place ce am ales eu. De fiecare dată când a venit să stea lângă mine, ai plecat. Chestiile astea mă trag în jos, nu că se încheie relația cu tine.', a zis Leo.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter