Un concurent își mărturisește slăbiciunea pe Insula Iubirii: "Dacă eram cu altă ispită nu mă atingeam!"

Publicat pe

La nici 24 de ore de la despărțirea de partenera sa, un concurent își mărturisește slăbiciunea în fața ispitei, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.

Au venit încrezători în ei și în relațiile lor pentru a se supune celui mai greu test, însă pentru unii concurenți acesta s-a dovedit și mai dificil decât ar fi crezut. Unul dintre concurenți încearcă astfel să se justifice și mărturisește că Insula Iubirii i-a găsit punctul slab. 'Cred că toate se întâmplă cu un sens în viață. Asta e, ce să fac, trăiesc clipa. Jur că dacă eram cu altă ispită nu mă atingeam, dar te-au adus chiar pe tine!', a spus unul dintre concurenți după doar 24 de ore petrecută alături de ispite.

Cine este acesta și cum va reacționa iubita sa la vederea imaginilor, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.

Cine sunt cuplurile de la Insula iubirii, sezonul 5

Din 1.500 de cupluri atent analizate și confruntate cu riscurile la care își supun relația, în cel de-al cincilea sezon Insula iubirii, au fost alese patru cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite, și cu mize însemnate! Au călătorit 10.000 de kilometri spre Paradis, neștiind că, de fapt, călătoresc spre sufletul lor, iar Thailanda i-a primit cu brațele deschise, dornică să îi cunoască!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter