Un Crăciun neobișnuit pentru Kim si Kanye. Nu te-ai fi așteptat la așa ceva!

Publicat pe

În ciuda stilului excentric și flamboaiant, cu care ne-au obișnuit, Kim Kardashian și soțul ei, Kanye West, au decis să-și petreacă sărbătoarea Crăciunului într-un mediu cultural.

 

Cei doi, împreună cu fetița lor de trei ani, North West, și-au făcut apariția la spectacolul „Spărgătorul de nuci', ce a avut loc la Redondo Beach Performing Arts Center din Los Angeles.

 

 

Alături de cei doi a fost prezentă și sora lui Kim, Courtney, însă fără gărzi de corp, sau alți membri ai anturajului lor pestriț, preferînd să urmărească spectacolul în liniște, fără să atragă atenția.

 

De altfel, însăși prezența lui Kim sugera că dorește să treacă neobservată: cu un machiaj extrem de disret și fără obișnuitele ei ținute ori bijuterii sclipitoare, Kim s-a arătat, mai degrabă, preocupată de confortul fetiței ei, care a fost fascinată de spectacol, fredonând și mișcându-se în ritmul muzicii.

 

Alexandra Zarnescu, Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter