Unde petrece Simona Pătruleasa finalul de an: ”Ca de fiecare dată...”. Care sunt cele mai frumoase amintiri legate de Sărbători / EXCLUSIV

Publicat pe

Simona Pătruleasa a așteptat, ca întotdeauna, cu emoție sărbătorile de iarnă, Crăciunul și Anul Nou fiind memorabile de fiecare dată pentru ea. Vedeta Kanal D a păstrat tradiția de a pune în ghete portocale și dulciuri și speră ca fiica ei, în timp, să facă la fel. Iată ce povestește despre tradițiile de la care nu se abate și care sunt cele mai frumoase amintiri ale sale din preajma Crăciunului și a Anului Nou!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Pătruleasa a așteptat cu nerăbdare să vină sărbătorile și acum se pregătește de Anul Nou. Vedeta a vorbit într-un interviu pentru viva.ro despre emoțiile din copilărie legate de venirea lui Moș Nicolae și Moș Crăciun, dar și despre împodobitul bradului, pe care întotdeauna îl face în preajma Crăciunului.

Unde petrece Simona Pătruleasa finalul de an: 'Ca de fiecare dată...'. Care sunt cele mai frumoase amintiri legate de Sărbători / EXCLUSIVUnde petrece Simona Pătruleasa finalul de an: 'Ca de fiecare dată...'. Care sunt cele mai frumoase amintiri legate de Sărbători / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Simona Pătruleasa, la 47 ani:'Elimin pe cât posibil…' / EXCLUSIV

Citește și: Simona Pătruleasa, despre cel mai greu moment din căsnicie:”Multe cupluri se despart de la asta”

Citește și: Ce relație are Adela Popescu cu soacra ei:„Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei au din nou probleme în cuplu:„Nu pot spune că e foarte roz treaba. Chiar dacă încerc să ascund…'

Simona Pătruleasa, despre perioada magică a Crăciunului, în copilărie

Simona Pătruleasa avea emoții mari în copilărie, atunci când se apropia venirea Moșului, de sărbători. Bucuria era imensă și s-a păstrat și acum, ca adult. Vedeta postului Kanal, acum în vârstă de 48 de ani, primea în copilărie de la Moș Nicolae dulciuri și portocale în ghetuțe. Speră ca fiica ei, Ingrid, să păstreze și ea tradiția, în timp.

Cu ce gânduri l-ai așteptat în copilărie pe Moș Nicolae?

Moș Nicolae venea cu portocale și bomboane de ciocolată, și de fiecare dată aveam emoții uriașe!

Ce cadouri primeai de Moș? Ce cadouri le-ai luat celor dragi de Moș Nicolae?

Și eu păstrez tradiția și pun în ghete portocale și dulciuri. Așa îmi aduc aminte de copilărie și sper ca Ingrid, fiica mea, să ducă mai departe această tradiție.

Simona Pătruleasa: 'Fratele meu nu mai avea răbdare'

Simona Pătruleasa spune că ei îi place să dăruiască. Vedeta postului Kanal D are amintiri frumoase legate de moș Crăciun și Moș Nicolae. Își amintește că fratele ei ținea mereu să îi urmărească pe cei doi Moși, care aduceau cadouri.

Care e cea mai frumoasă amintire a voastră, legată de Moș Nicolae?

Sunt multe amintiri frumoase legate de aceste Sărbători, mai ales că fratele meu nu mai avea răbdare și voia mereu să-i urmărească pe Moș Crăciun și pe Moș Nicolae. 

Au copiii din ziua de azi aceeași bucurie pe care o aveam noi legată de Moș Nicolae si de sărbătorile de iarnă?

Cea mai mare bucurie a mea este să-i văd pe cei dragi că sunt fericiți, asta mă împlineste cel mai mult. Prefer să dăruiesc!

Unde petrece Simona Pătruleasa Anul Nou de fiecare dată

Ați împodobit bradul?

Ingrid ne-a spus, când avea deja, 4 ani, că Moșul nu are cum să ajungă la atâția copii, dar se bucură în continuare, de sărbători, și abia așteaptă să împodobim bradul împreună. Încă nu l-am împodobit, dar o vom face ca de fiecare dată, în preajma Crăciunului.

Unde petreceți sărbătorile și finalul de an?

Orice am primit mi-a adus bucurie, mai ales că știu că a fost dăruit din suflet! Ca de fiecare dată, de Sărbători vom sta acasă, cu părinții.

Dacă ar fi să faceți un bilanț al anului cum ar arăta el? A fost un an bun?

A fost un an bun, cu multe provocări. Îi multumesc lui Dumnezeu pentru tot și mai ales pentru că suntem sănătoși.

Simona Pătruleasa este căsătorită de 14 ani cu omul de afaceri Sabin Ivanof și au împreună o fetiță, Ingrid, care a venit pe lume în anul 2011.

Foto: Facebook / Kanal D.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter