Mariana Moculescu, scandal la un centru SPA: "A început să mă înjure. Am sunat la Poliție"

Publicat pe

Mariana Moculescu, scandal la un centru SPA. Mariana Moculescu, fosta soție a lui Horia Moculescu, s-a aflat în centrul unui adevărat scandal la un centru de relaxare. Vedeta a dorit să aibă parte de câteva momente de liniște, însă una dintre clientele SPA-ului a enervat-o la culme. Vedeta a atenționat-o pe femeie că nu respectă normele de igienă ale centrului, însă această observație a degenerat într-un adevărat conflict.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mariana Moculescu, amenințată la un centru SPA? Mariana Moculescu a dorit să se relaxeze, dar a fost urmărită de ghinion. Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu știe mereu să se reinventeze, așa că, mai nou, ea activează pe platforma Only Fans. Mariana postează imagini provocatoare și contra unor sume de bani și este foarte mulțumită de câștiguri. Bruneta este foarte atentă la felul în care arată, așa că a decis să meargă la un centru SPA. Din păcate, Mariana Moculescu s-a aflat în centrul unui scandal-monstru cu una dintre cliente, iar vedeta a fost nevoită să cheme Poliția.

Mariana Moculescu, scandal la un centru SPA: "A început să mă înjure. Am sunat la Poliție"Mariana Moculescu, scandal la un centru SPA: "A început să mă înjure. Am sunat la Poliție"

Mariana Moculescu, scandal la un centru SPA. A sunat la Poliție

Mariana Moculescu a fost urmărită de ghinion. Vedeta își plănuise o zi de relaxare la un centru SPA, însă din păcate a avut parte de scandal. Vedeta a relatat că totul a pornit de la faptul că a atras atenția unei cliente că nu are voie să intre cu încălțămintea din exterior în incinta SPA-ului. Femeia nu a ținut cont de spusele Marianei, încălcând regulile de igienă ale centrului. Acest lucru a enervat-o la culme pe Mariana Moculescu care ar fi fost înjurată și amenințată de către femeia respectivă. Fosta soție a lui Moculescu a sunat la Poliție și le-a relatat întreaga poveste. Vedeta s-a declarat revoltată că personalul centrului ar fi fost degrabă de partea celei care încălcase regulile de igienă.

Citește și:Cum s-a cunoscut Mariana și Horia Moculescu:'Era foarte romantic'

Citește și: De ce s-a internat Horia Moculescu în spital:'Nu sunt mai bolnav decât la 85 de ani, dar…'

Mi-a spus că nu stă mult și pleacă. Problema nu a fost că a stat puțin, ci a stat mult și umbla în toată piscina cu pantofii respectivi. Tipa era tânără, israeliancă. A văzut că eu eram corectă din toate punctele de vedere și a început să mă înjure, se înroșise la față, m-a amenințat că ea are putere în România, că este cineva, că o să văd eu ce se întâmplă, pentru că nu o las în pace, că eu o hărțuiesc. Recepționerul nu ținea cu mine, ținea cu ea. Îmi spunea să tac din gură, chiar dacă ea începuse să țipe la mine. La telefon, polițistul s-a arătat foarte indignat că cineva și-a permis să nu respecte o conduită a igienei. Am sunat la Poliție, am spus tot ce s-a întâmplat', a declarat Mariana Moculescu, potrivit SpyNews.

Cât câștigă Mariana Moculescu de pe Only Fans

Mariana Moculescu este încîntată de noua sa activitate, care îi aduce o sumă de bani în plus, în fiecare lună. Mariana creează conținut pentru platforma Only Fans și postează imagini sexy, pentru care mulți sunt dispuși să plătească. Bruneta a declarat acum ceva timp că își gestionează singură apariția pe celebra platformă, fiind fotograf și propriul ei manager. Ea a declarat că în primele săptămâni a câștigat, în total, 800 de euro.

Citește și:Dana Săvuică, vacanță de lux în Caraibe. Cine a însoțit-o:’Îmi voi croi povestea aici’

Citește și:Alexia Eram recunoaște că mama ei, Andreea Esca, nu gătește prea des:„De obicei, facem câteva…

Merită, pentru că îmi și place ceea ce fac. Nu mi-am găsit colaborator pentru promovare și nici fotograf profesionist, ceea ce complică lucrurile foarte mult, eu devenind în cazul acesta one man show. Sunt și creator, și fotograf, și editor, și redactor de publicitate, și designer, și actriță. Dar, una peste alta, în acest moment îmi place acest job. Îmi face bine, aducându-mi în viața personală foarte mulți prieteni. Am câștigat, în nici o lună de când m-am înscris, aproape 800 de euro' a declarat Mariana Moculescu, potrivit playtech.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter