Cum s-a cunoscut Mariana și Horia Moculescu: "Era foarte romantic"

Publicat pe

Mariana Moculescu și fostul ei soț, Horia Moculescu, au un trecut tumultuos, însă, chiar dacă divorțul lor a fost unul cu scandal, începuturile relației lor au fost pline de romantism. Iată ce dezvăluie fosta soție a artistului, care s-a îndrăgostit de el pe când avea doar 18 ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După 5 ani petrecuți în Italia, Mariana Moculescu, fosta soție a lui Horia Moculescu, s-a întors în țară și a luat viața de la capăt, la 53 de ani. Invitată la Star Matinal, vedeta a făcut dezvăluiri neștiute despre povestea ei de dragoste cu fostul soț, poveste începută pe când ea avea doar 18 ani, iar el – 48.

Mariana Moculescu l-a cunoscut pe Horia Moculescu după ce a terminat liceul

Mariana Moculescu și Horia Moculescu au fost căsătoriți din 1989 până în 2000. Din nefericire, mariajul lor s-a sfârșit nu tocmai în cele mai bune condiții, însă, odată cu trecerea anilor, relația dintre foștii soți a devenit mult mai bună. Revenită în țară după 5 ani petrecuți în Italia, Mariana locuiește acum aproape de casa în care stau fostul soț și fiica lor, Nidia. De curând, invitată la Star Matinal, aceasta a făcut dezvăluiri neștiute despre începuturile relației cu fostul soț.

,,L-am cunoscut când eram foarte tânără. Eram doar un copil, aveam 18 ani. Eu singura mi-am îndrumat pasii, pentru că terminasem liceul de muzică și îmi doream foarte mult să am o intrare în showbiz. Îl admiram și îl admir ca profesionist. S-a luptat ca să își creeze profesia aceasta și pentru un bărbat e de admirat, el a făcut totul din nimic. S-a luptat în viață foarte mult, dar pentru cei din jurul lui nu', a mărturisit Mariana Moculescu.

Citește și: Ce face și cu se ocupă Mariana Moculescu, la 53 de ani

Citește și: Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit și a divorțat după doar câteva zile: „Ai mei nu au știut”

Cit

Citește și: Ioana Ginghină se căsătorește cu iubitul ei, Cristi Pitulice:„Nu vrem o nuntă mare’

Citește și: Ramona Păuleanu și-a adus acasă băiețelul născut prematur, după 8 luni în spital.Cum arată sora lui geamănă

„Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri”

Chiar dacă ultimii ani ai relației lor au fost tumultuoși, iar divorțul a fost unul cu scântei, începuturile poveștii lor de dragoste au fost marcate de romantism. Bărbat matur la vremea când a cunoscut-o pe Mariana Moculescu, fostul ei soț, Horia Moculescu, a știut cum să-i câștige inima tinerei, care la vremea respectivă abia ieșise de pe băncile liceului. Acesta i-a făcut o mulțime de cadouri, care, în vremurile comuniste, nu erau la îndemâna oricui.

,,Felul lui m-a făcut să mă îndrăgostesc de el, pentru că este un bărbat cu șarm. Avea 48 de ani când l-am cunoscut, iar eu 18. Era foarte romantic, venea la întâlniri cu flori, cu buchete mari de liliac în luna ianuarie. Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri. Îmi cumpăra cadouri care pentru mine, copil fiind, lucrurile respective mă înnebuneau. Erau lucruri micuțe din tari străine, care ma fascinau în acea perioadă a comunismului', a mai mărturisit Mariana Moculescu pentru Antena Stars.

Deși azi poate fi greu de crezut, dat fiind că poveștile amoroase debutează pe repede-înainte, Mariana Moculescu a mai făcut o mărturisire neașteptată – între ei doi nu s-a consumat relația în cei doi ani până s-au mutat împreună.

,,Ne-am mutat împreună după doi ani, pentru că în acei doi ani nu am avut niciun fel de relație intimă. Eu nu m-am simțit vinovată, pentru că atunci soția lui era cuplată cu altcineva. Mă atrăgea foarte mult, pentru că nu erau foarte mulți oameni în genul lui, el era un zeu', a mai spus ea pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter