Vă mai amintiți de Adrian Țuțu, primul câștigător de la Românii au talent? Ce face după 8 ani de la concurs

Publicat pe

Adrian Țuțu a fost primul câștigător de la Românii au talent. În anul 2011, tânărul a impresionat jurații și publicul cu talentul său, dar și cu povestea de viață. Acum, la 8 ani de când a câștigat concursul, Adrian Țuțu este transformat total.

Adrian Țuțu s-a maturizat foarte mult, însă nu a renunțat la pasiunea lui pentru muzică. Chiar și acum, la 8 ani, după ce a pășit pe scena de la Românii au talent, Adrian Țuțu face cu plăcere ceea ce face.

„Viata mea este exact cea pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Fac muzica, am propriul studio, sunt propriul meu stapan, atat pe productie muzicala, cat si pe productie video, si am deja multe proiecte finalizate pe care urmeaza sa le lansez. Anul asta mi-am propus sa produc si pentru alti artisti pentru ca vreau sa dezvolt studioul. Deja am produs piese pentru cativa oameni talentati pe care i-am selectat. Deci, stati cu ochii pe canalul meu de youtube MyCrewMusic, pentru ca am pregatite multe surprize!',  a declarat Adrian Țuțu în urmă cu câteva luni, pentru ProTV.

Primul câștigător de la 'Românii au talent' a ajuns unde și-a propus. La doar 19 ani, Adrian Țuțu a câștigat 120.000 de euro.

Adrian Țuțu are o poveste de viață impresionantă

Adrian Ţuţu a rămas fără părinţi pe când avea aproape 5 ani. Tânărul artist a fost crescut de bunica sa, iar acesta a fost nevoit ca pe care la 15 ani să o părăsească și să meargă la muncă pe şantier. Pasiunea lui cea mai mare era muzica rapp, iar aceasta l-a salvat, pentru că la 19 ani a câștigat marele premiu de la 'Românii au talent'. Adrian Țuțu a avut o frumoasă poveste de dragoste cu o altă artistă, Xonia.

Banii s-au dus repede, iar artistul a fost nevoit să se mute la Focșani, acolo unde locuia înainte. Adrian Țuțu a fost a luat-o de la zero, însă nu s-a dat bătut și a reușit să se pună din nou pe picioare. Relația cu Xonia s-a consumat repede, iar fiecare și-a văzut de drumul lui.

Vă mai amintiți de Adrian Țuțu, primul câștigător de la Românii au talent? Ce face după 8 ani de la concursVă mai amintiți de Adrian Țuțu, primul câștigător de la Românii au talent? Ce face după 8 ani de la concurs

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Emil Rengle, după ce a câștigat 'Românii au talent': 'A fost testul vieții mele'

Citește și: E oficial! Când începe emisiunea 'Românii au talent', la Pro TV. Aşteptarea a luat sfârşit

FOTO: Facebook, Captură video 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter