Drama lui Ştefan Bănică Jr. Şi-a pierdut fratele într-un teribil accident de maşină

Publicat pe

Ştefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de la noi. Mereu cu zâmbetul pe buze, acesta ascunde o tristeţe imensă: moartea fratelui. 

Ștefan Bănică Junior, care recent a dezvăluit că va fi tată pentru a treia oară,  a avut un frate vitreg, Alexandru, care a pierit în anul 2011. Alexandru Silviu Bănică era cunoscut printre prieteni drept „Babanu’'.

Conform Libertatea, fratele artistului s-a stins din viaţă la 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun. Şoferul, care a pierdut controlul volanului, a supravieţuit. Ştefan Bănică jr şi Alexandru Silviu Bănică erau fraţi de tată. Primul, rodul relaţiei seniorului cu ziarista Sanda Liţeanu.

Al doilea, rezultatul relaţiei cu femeia alături de care Bănică Senior şi-a refăcut viaţa. Pe cei doi îi despărţeau aproape zece ani. Alexandru, fratele lui Ștefan Bănică Junior, este înmormântat la Cimitirul Reînvierea, acolo unde odihnește și tatăl artistului, regretatul actor Ștefan Bănică Senior, care s-a stins din viață în anul 1995.

Ştefan Bănică, tată pentru a treia oară

Veste mare în showbiz-ul autohton! Lavinia Pîrva este însărcinată, ea și Ștefan Bănică Jr. Urmând să devină părinși anul viitor. Artistul este cel care a făcut public anunțul și a decis să spună totul într-o zi specială: aseară, la concertul de la Sala Palatului, imediat după ce i-a făcut o dedicație Violetei, fiica lui și a Andreei Marin, a cărei zi de naștere a fost:

„Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară’.

Foto: Facebook, Libertatea

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter