Ce mult a crescut fiica lui Nick, fostul coleg al Deliei din trupa N&D. Tânăra participă la concerte alături de tatăl ei

Publicat pe

Nick, fost component al celebrei trupe N&D, are o fiică superbă, Andreea. Fostul coleg al Deliei o ia pe aceasta la toate concertele lui!

Nick are toate motivele de mândrie. Are o fată care este frumoasă foc. Adolescenta se numește Andreea, are 12 ani şi pare să fie pasionată de muzică.

Andreea este rezultatul poveștii de iubire dintre Nick și marea sa dragoste, Cătălina. La o emisiune TV., Nick a vorbit despre proiectul în care este implicat cu fiica sa. „Merge și Andreea la Diskoteka 2019. Fiind un festival, are voie. Pregătim un festival la sfârșitul lui mai, la Timișoara”, a spus Nick la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

„Voi arăta generaţiei mele cum se distrau părinţii noştri înainte şi ce muzică ascultau. Consider că este interesant ca cei de vârsta mea să participe (…) Generaţia mea este deschisă să afle cum se distrau oamenii înainte.', a povestit Andreea în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Andreea a fost şi la concertul în care tatăl ei a urcat pe scenă alături de Delia.

Nick de la N&D a fost prezent la VIVA! Party 2018

Dacă în urmă cu mai bine de 18 ani, artistul avea un stil nonconformist, părul vopsit, cercei în ureche și haine care îl scoteau din anonimat, ei bine, Nick nu mai e deloc așa. Artistul este acum un familist convins și nu a mai fost atât de prezent în lumina reflectoarelor.

Nick nu a putut lipsi de la cea mai frumoasă petrecere, VIVA! Party 2018. Artistul este de nerecunoscut, acum are un stil total diferit și a slăbit foarte mult. Nick a renunțat la părul vopsit și la freza cu gel, iar acum este ras în cap. Artistul a purtat un maiou negru și o pereche de pantaloni negrii, iar în picioare a avut adidași roșii. Evident, Nick nu a renunțat la cerceii din ureche, ci doar i-a înlocuit cu unii mai mici.

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter